Tuinplus, Luinjeberd

Aengwirterweg 167, Luinjeberd (Friesland)

Tuinplus b.v . is een handel- en productiebedrijf voor tuinzaden, bloembollen en tuinartikelen gevestigd in Heerenveen. Als groothandel van veel bekende merken bezorgen wij dagelijks bestellingen bij de detaillist in de Benelux. Bij diverse grote en kleine tuincentra, bouwmarkten, dieren speciaal zaken en diverse andere verkooppunten komt u onze producten tegen. Voor elk verschillend verkoopadres hebben wij een passend product of presentatie. Met name op gebied van tuinzaden bieden wij een compleet assortiment. De zaden worden grotendeels zelf geteeld, geschoond en afgevuld door ons moederbedrijf Pieterpikzonen Holland b.v. gevestigd op hetzelfde adres. Dagelijks houden wij ons bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en concepten. Indien gewenst doen wij dat op aangeven van de specifieke wensen van onze klanten.

Elke dag zijn onze vertegenwoordigers onderweg om u van dienst te kunnen zijn met advies over winkelinrichting en al onze productgroepen. Zij worden ondersteund door een vakkundige binnendienst die altijd voor u klaar staan. Uw bestellingen worden uit voorraad en d.m.v. moderne logistiek binnen 24-uur bij u afgeleverd.

Voor een afspraak kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopbinnendienst via telefoon of e-mail

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.