Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Loodgietersbedrijf Stravers

Loodgietersbedrijf Stravers, Schiedam

Hammerdal 3, Schiedam (Zuid-Holland)

www.loodgietersbedrijfstravers.nl

Voor CV- en gasinstallatiewerken, dakwerken en rioleringswerken

Zit uw afvoer verstopt of werkt uw verwarming niet meer en bent u op zoek naar een servicegericht installatiebedrijf? Dan kunt u uit alle loodgieters- en installatiebedrijven kiezen voor Loodgietersbedrijf Stravers in Vlaardingen. Ze hebben meer dan tien jaar ervaring met loodgieterswerken en installatietechniek: leidingwerk, rioolwerk, verstoppingen. Ze bieden 24-uurs service voor rioleringswerken, dakwerken, CV-installaties en gas- en waterleidingen. U kunt ook een beroep op ze doen voor de jaarlijkse controle van uw CV-ketel of het repareren van lekkages aan uw dak en dakgoten. Voor spoedklussen kunt u bij Loodgietersbedrijf Stravers 24 uur per dag, zeven dagen in de week terecht. 

Bel voor spoedklus loodgieterswerk

Spoedklussen worden door Loodgietersbedrijf Stravers uitgevoerd in de provincie Zuid-Holland in de regio Rotterdam, Spijkenisse, Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Capelle aan de IJssel, Dordrecht, Maassluis, Ridderkerk, Rhoon, Berkel en Rodenrijs, Portugaal. U bent daarbij verzekerd van een snelle service. Bel direct naar 06-14328822. Deze loodgieter staat ook voor spoedklussen garant voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Loodgietersbedrijf Stravers werkt voor alle opdrachten zowel voor particulieren als bedrijven.

Diensten Loodgietersbedrijf Stravers

  • Rioleringswerken: Installatie en onderhoud van rioleringswerken. Tevens kunt u bij Loodgietersbedrijf Stravers terecht voor de reparatie of het vervangen van uw sanitaire installaties.
  • Dakwerken: Onderhoud en reiniging van dakwerken, zink- en loodwerken en het vernieuwen van bitumen en zinken daken.
  • CV-installaties: Voor de installatie of het onderhoud van uw CV-ketel.
  • Gas- en waterleidingen: Voor de aanleg van warm- en koud waterleidingen voor uw badkamer, keuken en CV-installatie, ook als het gaat om bestaande of nieuwe gasleidingen.
 
Neem contact met ze op voor meer informatie. Bel direct 06-14328822 voor een afspraak.

Contact opnemen

Contact info

Loodgietersbedrijf Stravers
Hammerdal 3
Schiedam (Zuid-Holland)

www.loodgietersbedrijfstravers.nl

Trefwoorden: Loodgieterswerken, Leidingwerk, Installatiebedrijf, Installatietechniek, Rioolwerken, Verstoppingen Vlaardingen, Gas lekkage, Gasleidingen, Loodgieters bedrijf, Loodgieter

Rubrieken: Loodgietersbedrijven

Houd contact