Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Reclame Advies Maan B.V., Barendrecht

Gouwe 5, Barendrecht (Zuid-Holland)

www.reclameadviesmaan.nl

Reclame Advies Maan, uw ROTA erkend reclame advies bureau.
Belangrijkste kernwaarden:  trendbewust, loyaal, kritisch, creatief en realistisch


Media:
In de basis zijn wij een media bureau in hart en nieren.
Dat wil zeggen dat u bij ons terecht kunt voor al uw advertentie werk.
Denk hierbij aan eenmalige plaatsingen, maar ook complexe media planning met volume contracten. Daarnaast verzorgen wij het ontwerp en de opmaak.


Huisstijl:
Uw huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf. Hiermee laat u zien wie u bent en waar uzelf of uw organisatie voor staat. Een huisstijl moet een maatpak zijn die volledig bij u past. Ú bent het!

Communicatie:
Laten zien wie u bent is niet genoeg. Het is van belang dat u ook bent wie u zegt te zijn. Uw imago/uitstraling mag nimmer afwijken van wie u werkelijk bent Vooral daarom zijn er situaties denkbaar dat u uw communicatie strategie moet aanpassen. Ook hierin adviseren wij u graag.


Wij zijn geen wonderdokter.
Reclame kost nu eenmaal geld en net als u willen wij ook gezond ondernemen. Kortom, kosten moeten laag blijven en de omzet moet omhoog, punt!

Maar,  reclame is een noodzaak. Communiceren naar buiten toe is de toegang tot uw markt en uw klanten en is bepalend voor de stabiliteit, maar zeker ook de groei van uw onderneming.

Wij gaan u niet beïnvloeden met prachtige presentaties. U zou daarmee enkel de pech treffen uzelf te gaan transformeren naar iets dat u niet bent. U en uw bedrijf zijn de kern, daar bent u trots op en wij dus ook.
Wij zijn van mening dat een goede discussie de basis vormt voor een goed advies. Het is namelijk de vertaalslag van uzelf die de inhoud van onze opdracht bepaald. Door in te gaan op uw dieper bewustzijn komen we tot de kern van uw visie, strategie, missie en dagelijks handelen.

Contact opnemen

Contact info

Reclame Advies Maan B.V.
Gouwe 5
Barendrecht (Zuid-Holland)

www.reclameadviesmaan.nl

Trefwoorden: Ontwerpburo, Barendrecht, Vormgeving, Reclame, Rotterdam, Buitenreclame, Webdesign, Mediaplanning, Flyeren, Zuid-Holland

Rubrieken: Communicatie en Designburo's, Communicatie advies & training, Communicatie Adviesbureau, Reclame en Adviesbureau's, Grafisch ontwerpen

Houd contact