Firma Hoto Bandencentrum, Middenmeer

Nijverheidsweg 12, Middenmeer (Noord-Holland)

HOTO is een gespecialiseerd bedrijf in de bandenbranche. Een jong dynamisch bedrijf met uitstekende accomodatie, zeer ruime openingstijden en enthousiaste, vakbekwame mensen in dienst. HOTO is thuis in (bijna) alle soorten: auto-, trekker-, motor-, vrachtautobanden etc. etc. Zowel nieuwe -, als gebruikte banden zijn hier te verkrijgen. Ook worden door HOTO gebruikte banden ingezameld bij garages en andere bandencentra.HOTO is een ISO 9002 gecertificeerd bedrijf en erkent bij de VACO. Ook de prijzen zijn zeer concurerend, u kunt altijd bellen of langskomen. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.00 - 17.30 uur Zaterdag 8.30 - 13.00 uur Wij lunchen van 12.30 tot 13.00 uur

De afbeelding “http://www.hoto.nl/img/frm/top.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Wat is uitlijnen?
Wat is balanceren?
Bandenspanning
Wat gebeurd er met uw versleten banden?


Wat is Uitlijnen?
Uitlijnen is de wielen van de auto zo af stellen dat deze niet verkeerd slijten en de auto optimaal rijd. Als u auto niet goed is uitgelijnd kunt u dat aan de volgende dingen constateren:

  1. Het stuur staat scheef terwijl u rechtuit rijd
  2. De banden slijten scheef af
  3. De auto trekt naar links of naar rechts
  4. Als de auto niet lekker rijd (als hij dweilt van links naar rechts)

Wij adviseren om uw auto elke keer uit te laten lijnen als u nieuwe banden onder uw auto zet of als u iets heeft geraakt bijvoorbeeld een stoeprand.

Wat is Balanceren?
Balanceren doe je als het stuur trilt bij een bepaalde snelheid. Goed gebalanceerde banden zorgen voor een fijne en comfortabele rit!!!

Bandenspanning
Bandenspanning speelt een belangrijke rol bij het rijgedrag van de auto! Als de bandenspanning te laag is rijd de auto een beetje zweverig over de weg en slijten de banden aan de binnen- en buitenkant. De bandenspanning te hoog is ook niet goed dan slijten de banden in het midden af ook het brandstof verbruik wordt hierdoor hoger en dat wil u natuurlijk niet! Check daarom elke maand uw bandenspanning of ga langs bij een gespecialiseerd bedrijf zoals HOTO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat gebeurd er met uw versleten banden?
De versleten banden onder uw auto vandaan worden weer her gebruikt in verschillende dingen. Banden die voor “Nederland” versleten zijn worden geëxporteerd naar landen zoals:
Zuid Amerika
Afrika
Suriname, enzovoort
Daar rijden de mensen de banden echt helemaal op! Als banden stuk, heel erg versleten of droog zijn worden ze in kleine stukjes gemalen. Die stukjes noemen ze granulaat en daar maken ze rubberen tegels van voor in de speeltuinen. Ook wordt granulaat gebruikt voor onder nieuwe asfalt wegen en tennisbanen.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.