Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Jansen Rolluiken & Zonwering BV, Wijchen

Jansen Rolluiken & Zonwering BV, Wijchen

Kruisbergseweg 54, Wijchen (Gelderland)

WhatsApp met Jansen Rolluiken & Zonwering BV

www.jansenrolluiken.nl

Wij bieden u op buitenzonwering, rolluiken, garagedeuren en horren (m.u.v. het gaas) 5 jaar volledige garantie en op binnenzonwering 2 jaar volledige garantie. Voor markiezen bieden wij twee jaar garantie, plissehordeuren hebben een garantietermijn van 3 jaar m.u.v. het gaas.

Dit betekent dat kosten voor reparaties, zowel voor de onderdelen als voor de uren, volledig voor onze rekening komen. Dit alles mits bovengenoemde producten naar behoren zijn gebruikt en er geen sprake is van door derde aangebrachte schade.

Indien de door ons geleverde producten in een zakelijke omgeving worden gemonteerd dan bedraagt de garantietermijn 2 jaar voor buitenzonwering, rolluiken, garagedeuren en horren (m.u.v. het gaas) en 1 jaar voor binnenzonwering.

Naast het leveren en monteren van buitenzonwering, binnenzonwering, rolluiken, garagedeuren en horren kunt u bij ons ook terecht voor onderhouds- en reparatie-werkzaamheden. Onze monteurs hebben ruime ervaring met de verschillende typen en modellen buitenzonwering, binnenzonwering, rolluiken, garagedeuren en horren. De genoemde werkzaamheden bieden wij u zowel op aanvraag als ook in de vorm van een onderhoudscontract.

In onze showroom treft u een zeer uitgebreid overzicht aan van het gehele assortiment dat wij voeren: Zo treft u rolluiken, in diverse kleurstellingen en montagemogelijkheden aan, waarin verschillende modellen zijn verwerkt met verschillende bedieningen; van band tot geheel automatisch. Behalve rolluiken hangen er ook verschillende typen buitenzonweringen zoals: uitvalzonweringen, knikarmzonneschermen, screens en markiezen. De zonweringen zijn uitgevoerd in diverse standaardkleuren, maar tevens in speciale RAL-kleuren. De zonweringsdoeken die we hebben toegepast zijn zeer divers. Mocht uw keuze er toch niet bij zitten, dan hebben we nog verschillende stalensets waar een doek van uw keuze zeker tussen zit. De buitenzonweringen zijn uitgerust met diverse bedieningsmogelijkheden, zoals een oogwindwerk, band, staaldraad of motor met eventueel een zon/windautomaat. Op het gebied van binnenzonwering hebben wij rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, plissés, duettes, vertikale lamellen, paneelgordijnen en silhouettes in de showroom hangen. Deze producten komen van Luxaflex, BeCe, Luxan en WeHa. Voor een garagedeur kunt u bij ons ook terecht. We hebben een voorbeeld van een sectionaaldeur en een garagedeur uitgevoerd met 75 mm lamel, welke door speciale geleiders parallel aan het plafond loopt, in de showroom staan. Deze deuren worden in onze showroom bediend door middel van een motor met afstandsbediening. Wat horren betreft kunnen wij u ook de diverse typen laten zien. Naast inzethorren hebben we ook raamrolhorren en rolhorren voor deuren in diverse uitvoeringen. Dit alles uitgestald in een compacte, esthetische presentatie. Daarnaast hebben we ook een plisséhordeur in de showroom. Bent u op zoek naar winkelbeveiligingen door middel van rolluiken, dan hebben wij een voorbeeld van een open hekwerk opgebouwd uit stalen buizen. Dit kan buiten worden geplaatst maar is uitermate geschikt voor plaatsing binnen. Daarnaast hebben we een enkelwandig stalen rolluik met geperforeerde lamellen hangen.

Contact opnemen

Contact info

Jansen Rolluiken & Zonwering BV
Kruisbergseweg 54
Wijchen (Gelderland)

www.jansenrolluiken.nl

Trefwoorden: Zonwering, Screens, Markiezen, Binnenzonwering, Horren, Uitvalzonwering, Knikarmzonwering, Serrezonwering, Rolluiken, Brandwerende

Rubrieken: Zonwering, Rolluiken & Terrasoverkappingen, Serresoverkappingen, Zonweringen & Rolluiken

Houd contact