Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Bouwbedrijf A. Hokse, Meppel

Bouwbedrijf A. Hokse, Meppel

Eekhorstweg 11 A, Meppel (Drenthe)

WhatsApp met Bouwbedrijf A. Hokse

www.bouwbedrijfhokse.nl

Een nieuw huis of een kantoorpand en een hoofd vol ideeën? Bouwbedrijf A. Hokse helpt met het realiseren van uw plannen, of dit nu nieuwbouw, verbouwing of renovatie is. Dit bedrijf heeft experts in Noord- en Oost-Nederland.

Nieuwbouw

Een eigen huis, een plek onder de zon. Wilt u in uw droomhuis gaan wonen? Hokse heeft veel ervaring in het bouwen van vrijstaande woningen. Doordat een groot gedeelte van de werkzaamheden al in de fabriekshal kan worden gedaan, het zogenaamde prefab bouwen, hebben we weinig tijd nodig om uw huis neer te zetten. Hierdoor is de overlast ook minimaal. Alle bijbehorende vergunningen maken we voor u in orde.

Nieuwbouw, A. Hokse Meppel

Verbouwing

Begint uw huis wat klein te worden? Hokse denkt graag met u mee over de mogelijkheden om het woonoppervlakte uit te breiden, bijvoorbeeld door het plaatsen van een dakkapel of carport. Ook kunnen wij van uw badkamer weer een fijne plek maken.

Renovatie

Een van onze expertises is het opknappen van oude woningen, ook wanneer dit bijvoorbeeld een rijksmonument is. Wij kunnen bijvoorbeeld uw dak en goten onderhouden, uw gevel renoveren en nieuwe kozijnen plaatsen.

renovatie, A hokse Meppel

Utiliteitsbouw

Wij kunnen snel, goed en betaalbaar uw bedrijfspand plaatsen. Doordat wij veel vakmensen in huis hebben kunnen wij u van planontwikkeling tot realisatie van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor bouwen van industriepanden, kantoren en winkels en verenigingsgebouwen.

Dit bedrijf is werkzaam in: Balkbrug, Dalfsen, De Wijk, Dedemsvaart, Hardenberg, Overijssel, Hasselt, Havelte, Hoogeveen, Koekange, Meppel, Nijeveen, Ommen, Rouveen, Ruinen, Staphorst, Steenwijk, Zuidwolde, Zwartsluis en Zwolle.

Bouwbedrijf A. Hokse is aangesloten bij Woningborg wat een garantie is voor goed werk. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en hebben een brede expertise. Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen

Contact info

Bouwbedrijf A. Hokse
Eekhorstweg 11 A
Meppel (Drenthe)

www.bouwbedrijfhokse.nl

Openingstijden
Ma 07.30 - 16.15
Di 07.30 - 16.15
Wo 07.30 - 16.15
Do 07.30 - 16.15
Vr 07.30 - 16.15
Za gesloten
Zo gesloten

Trefwoorden: Nieuwbouw bouwbedrijf, Renovatiewerken, Onderhoudswerken, Nieuwbouw woning, Bouwkundig adviesbureau, Nieuwbouw appartementen, Woning verbouw, Gevelrenovatie, Badkamerrenovatie, Woning renovatie

Rubrieken: Aannemers en Aannemersbedrijven, Bouwbedrijven, Aannemers & Onderhoudsbedrijven, Aannemers, Aannemers - verbouwingen

Houd contact