Stayokay Hostel Bakkum, Castricum

Heereweg 84, Castricum (Noord-Holland)

Stayokay is een keten van 30 hostels op de mooiste plekjes in Nederland. De hostels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en beschikken over een grote variŽteit aan kamers. Overal vind je een gemoedelijke sfeer en goede zorgen van de Stayokay medewerkers. Vanuit de hostels kun je uitwaaien op het strand, actief de natuur verkennen of kunst & cultuur proeven in de stad. Of het nu gaat om een paar dagen weg met het gezin, vrienden of collega's: de hostels van Stayokay staan garant voor een gezellig verblijf tegen aantrekkelijke tarieven. 30 hostels in Nederland Hosteloverzicht download Brochures aanvragen Vacatures

Bij Stayokay Bakkum is het ouderwets gezellig. Voor het hostel ligt een groot terras waar je heerlijk kunt zitten en op het gazon kun je verschillende sporten en spellen doen. De sfeervolle, grote zaal met open haard is een perfecte ruimte voor een diner, vergadering, feest of andere groepsbijeenkomst. En in het gezellige restaurant wordt heel kunstig een visaquarium op de muur geprojecteerd. Ook prettig: bijna alle kamers hebben eigen sanitair.

Routebeschrijving

Openbaar vervoer: Vanaf station Castricum neem je bus 164 richting Egmond aan Zee. Stap uit bij halte �Anthonius�, voor de deur van het hostel. Deze bus rijdt 2x per dag. Vanaf station Castricum kun je ook een OV taxi of gewone taxi nemen. De OV taxi deel je met anderen en moet je een uur voor vertrek bestellen (tel 0900 873 46 82 � 0,35 p.m) De ov taxi kost ook rond de 2,50 en een gewone taxi rond een tientje. In de zomermaanden gaat er vanaf station Castricum een bus naar Castricum aan Zee, lijn 267. Je stapt uit bij de bushalte op de rotonde aan de Zeeweg. Vanaf hier is het nog 10 minuten lopen naar het hostel. Voor het plannen van de treinreis adviseren we gebruik te maken van www.ns.nl.

Eigen vervoer: Vanuit Amsterdam neem je de A9 richting Alkmaar en vervolgens de afslag Castricum. Ga bij de stoplichten rechtsaf. Rijdt alsmaar rechtdoor tot de afslag Castricum en ga hier linksaf. Ga rechtdoor. Bij de rotonde ga je rechtsaf richting Egmond/Bakkum-Noord. Na 1 km ligt het hostel aan je linkerhand.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.