Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Machinefabriek Veldhuis, Hoogezand

Machinefabriek Veldhuis, Hoogezand

Spoorstraat Noord 23, Hoogezand (Groningen)

WhatsApp met Machinefabriek Veldhuis

www.veldhuisbv.nl

Machinefabriek Veldhuis BV is opgericht in 1946. Door de jaren heen hebben wij een zeer ruime ervaring opgedaan.  Aanvankelijk was het een constructie werkplaats met het zwaartepunt op groot constructiewerk. In 1949 is begonnen met de fabricage van schuifafsluiters in principe bedoeld voor de papier- en karton industrie.

Door veranderde vraag, is steeds meer de nadruk gelegd op ook machinaal verspanende werkzaamheden, veelal voor regionale productie bedrijven zoals karton-, papier- en suikerindustrie. In latere jaren vond uitbreiding plaats van de productie door de vraag naar apparaten van onder andere roestvaststaal.

Nog weer later was er de uitbreiding van werkzaamheden voor reparatie technieken, zoals poedervlamspuiten en oplassen met slijtbestendige lagen. Tegenwoordig houdt men zich ook bezig met maken van speciaalmachines voor diverse sectoren in de metaalverwerkende industrie, het maken van ijkinstallaties en hulpwerktuigen voor watermeter- herstelwerkplaatsen.

Ook is machinefabriek Veldhuis BV gespecialiseerd in reparatie- en onderhoudswerkzaamheden al op niet op locatie uitvoeren.

Diensten

Machinefabriek Veldhuis verleent de volgende diensten:

Wilt u graag meer informatie of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact op.

Contact opnemen

Contact info

Machinefabriek Veldhuis
Spoorstraat Noord 23
Hoogezand (Groningen)

www.veldhuisbv.nl

Trefwoorden: Hoogezand, Machinefabriek, Groningen

Rubrieken: Machinefabrieken

Houd contact