Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Van Helsdingen Techniek, Zutphen

Holtmaatweg 2a, Zutphen (Overijssel)

www.ruwac.nl
www.delfinvacuums.it

_____________________________________________________________________________________________

Dé stofzuiger voor industrieel gebruik.

Ook al is ons bedrijf pas gestart in 1976, wij behoren toch al tot de marktleiders voor wat betreft het ontwerpen, construeren en bouwen van stofzuigers voor industrieel gebruik en afzuiginstallaties.

De hoge kwaliteitseisen die wij aan onze industriële stofzuigers en afzuiginstallaties stellen - wij zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001-2000 - staan borg voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 

Industriële stofzuigers van uitstekende kwaliteit.

Aangezien wij bij de bouw van alle afzuigeenheden (afzuiginstallaties) - ongeacht of het om standaard of op de eisen van de klant toegesneden producten gaat – gebruik maken van een betrouwbaar modulair systeem van beproefde componenten, staat de naam RUWAC ook garant voor een hoge mate van wetenschappelijkheid - bij de aanschaf van een stofzuiger voor industrieel gebruik alsook bij de dagelijkse gang van zaken.

Onze industrie stofzuigers worden veelvuldig ingezet in zeer gevoelige segmenten van het productiebedrijf, vandaar dat de veiligheid bij ons nummer één is. Alle industriële stofzuigers zijn getest en goedgekeurd door TÜV of BIA.

 

 

Contact opnemen

Contact info

Van Helsdingen Techniek
Holtmaatweg 2a
Zutphen (Overijssel)

www.ruwac.nl
www.delfinvacuums.it

Trefwoorden: Delfin, Industriestofzuigers, Atex, Ruwac, Goodwill, Veegmachines, Zuigmachines, Spanenzuiger, Lasrookafzuiging, Afzuiginstallaties

Rubrieken: Afzuiginstallaties, Stofzuigers, Industriele machine's, Afzuigsystemen, Industriele Groothandel

Houd contact