Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Publicitas B.V., Amsterdam Zuidoost

Publicitas B.V., Amsterdam Zuidoost

Herikerbergweg 175, Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland)

WhatsApp met Publicitas B.V.

www.publicitas.com/netherlands

Wereldwijd een advertentie plaatsen? Advertentie plaatsen in het buitenland ? Wij regelen het graag voor U. Insight Publicitas maakt deel uit van het internationale Publicitas Promotion Network en werkt voor de meest gerenommeerde dagbladen, tijdschriften en internetsites in de internationale mediawereld.

De afbeelding “http://www.publicitas.com/ppn/images/ext/RM1AM1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat. De afbeelding “http://www.publicitas.com/ppn/images/ext/PXLPM1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat. De afbeelding “http://www.publicitas.com/ppn/images/ext/HH4EH4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

WELKOM

Wereldwijd een advertentie plaatsen? Wij regelen het graag voor u. Insight Publicitas maakt deel uit van het internationale Publicitas Promotion Network en werkt voor de meest gerenommeerde dagbladen, tijdschriften en internetsites in de internationale mediawereld.

 

Wij werken als tussenpersoon voor uitgevers over de hele wereld enerzijds en Nederlandse adverteerders en bureaus anderzijds. Als sterke partner van uitgevers kunnen wij u de beste condities, prijzen en posities voor elk soort advertentie garanderen

 

Onze expertise begint bij kennis over de mediasituatie per land en eindigt bij het verzenden van de bewijsnummers. Wij dragen zorg voor een perfecte match tussen doelgroep en printmedium en informeren over lokale omstandigheden, kleurgebruik, gewoontes, wetten etc. Een pagina is nu eenmaal niet in ieder land een begrip dat zich vertaalt in dezelfde afmetingen en kleurgebruik is niet bij ieder dagblad zo intensief toegepast als dat wij gewend zijn.

 

Kortom, wij kennen het internationale medialandschap en hiermee besparen wij u veel tijd en moeite, zonder dat daar extra kosten tegenover staan.

 

Wilt u meer weten? Onze prijsopgaven en adviezen zijn kosteloos en vrijblijvend!

FAZ Aftenposten

 

 

 

 

DE STANDAARD
CORRIERE DELLA SERA

 

 

Contact opnemen

Contact info

Publicitas B.V.
Herikerbergweg 175
Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland)

www.publicitas.com/netherlands

Trefwoorden: Laren, Elle, Media-advies, Buitenlandse, verkoop, Avertentieverkoop, Buitenlandse, media

Rubrieken: Advertentiebureaus, Reclame en Adviesbureau's

Houd contact