Cornet Service BV, Werkendam

Velsenstraat 6, Werkendam (Noord-Brabant)

Cornet Service BV, Werkendam

Cornet Service te Werkendam is 10 jaar geleden opgericht door H.J.Cornet.

De aard van werkzaamheden was toen alleen maar gericht op het reinigen van schepen zowel van binnen als van buiten en het aanbrengen van teerproducten.

Nu 10 jaar later behandelen we schepen voor onderhoud maar ook vele nieuwbouwschepen worden deels of van a tot z in de verf gezet. Verder zijn we een mobiel en service gericht bedrijf dat flexibel functioneerd en waar de term ďkan niet bestaat nietĒ wordt gehanteerd.

Naast het reinigen van schepen met 200 bar hogedruk tot Hydrojetten met 2750 bar zijn er nog vele andere mogelijkheden op reinigingsgebied. Na het reinigen worden totale verf en coatingsystemen op basis van een door ons gebracht advies of in combinatie met fabriekant om de levensduur te garanderen. Niet alleen drinkwatertanks van schepen maar ook noodtanks van ziekenhuizen e.d. worden uitgestraald en voorzien van drinkwatercoating met Kiwa-Keur. Ook stijl en anti-slip lagen worden aangebracht op bruggen, jachtsteigers, afmeervoorzieningen en paden na het eerst te reinigen of te stralen.

In 2001 is er een tweede bedrijf opgestart met de naam JC Straaltechniek bv dit omdat de vraag naar straalmogelijkheden groot was. In de straalhal te Werkendam worden jachten, constructies, chassis e.d. gestraald en afgewerkt in een spuitcabine. Mocht u vragen hebben, maak kennis met ons bedrijf en laat u uitgebreid informeren over onze mogelijkheden.

Cornet Service BV is tevens werkzaam in Rotterdam, Dordrecht, Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Contact opnemen