Cargotec Netherlands B.V., Rotterdam

Doclaan 22, Rotterdam (Zuid-Holland)Kalmar Rental's wereld, is een wereld van containerhandling machines, vorkheftrucks en terminal tractors, met als doelstelling het leveren van machines, zowel verkoop als verhuur, voor het snel en efficiŽnt verplaatsen van goederen.


Kalmar is in de wereld grootste fabrikant en leverancier van machines voor het verplaatsen van goederen. Met meer dan 65.000 machines welke geserviced worden, in meer dan 140 landen over de gehele wereld; in elke industrie en elk vrachtsysteem; in elk denkbaar klimaat of omgeving. Een vierde van alle containers, die in de wereld verplaatst worden, wordt verplaatst met een Kalmar machine.Kalmar Rental is een ware specialist - in containertoepassingen en in industriŽle toepassingen. Wij weten hoe de vracht zo veilig en zo rustig mogelijk behandeld zou moeten worden (en wij weten hoe deze rustig behandeld moet worden).

Door de stijgende prijzen van grond en opslag wordt het steeds belangrijker dat de goederenstroom snel en efficiŽnt behandeld wordt, Kalmar Nederland†heeft hier altijd de juiste oplossing voor, door machines te leveren die de goederen nog sneller van A naar B kunnen brengen.

Kalmar Rental BV is importeur van Kalmar producten. Binnen onze organisatie staat serviceverlening door heel Nederland hoog in het vaandel. Met een eigen service organisatie en Onderdelendienst is het mogelijk om snel en efficiŽnt eventuele storingen cq reparaties te verhelpen.

De produktenrange van Kalmar Rental richt zich op specifieke segmenten in de markt, te weten:
ē Containerhandling toepassingen;
ē IndustriŽle toepassingen.

De afbeelding ďhttp://www.kalmarind.nl/source.php?id=42356Ē kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.