Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Maassluise Courant BV

Maassluise Courant BV, Maassluis

Dr. Kuyperkade 28, Maassluis (Zuid-Holland)

www.thuisbladen.nl

Al meer dan 72 jaar is de Maassluise Courant De Schakel een begrip in de omgeving. Niet alleen inwoners uit Maassluis, maar ook uit Maasland, Maasdijk en Hoek van Holland kijken wekelijks uit naar ‘hun Schakel’. De Schakel is een niet meer weg te denken krant in de regio. Tweemaal per week brengt het gratis huis-aan-huis blad het laatste nieuws uit de omgeving bij de inwoner.
De Schakel staat dichtbij de lezers.

In De Schakel leest u bijna ALLES wat er die week is gebeurd in
Maassluis, Maasdijk, Maasland en Hoek van Holland. Naast plaatselijke nieuwtjes, leest u er ook interessante achtergrondartikelen, familieberichten, sportnieuws, muziek en cultuur en nieuws en advertenties van winkeliers en ondernemingen.
Dit alles in twee edities: de woensdag- en vrijdageditie van de Maassluise Courant De Schakel. Uit onderzoek is gebleken dat De Schakel de hoogste leesdichtheid heeft van alle kranten in de regio! 97% van de inwoners leest De Schakel.
Een percentage om trots op te zijn.

Naast de Maassluise Courant De Schakel, geeft de Maassluise Courant B.V. vijf kranten uit: De Schakel MiddenDelfland (verspreiding in Maasland, Schipluiden, Den Hoorn en ’t Woudt), de Rozenburgse Courant (Rozenburg), de Westvoornse Courant (Rockanje, Tinte, Brielle, Vierpolders, Oostvoorne, Zwartewaal), de Monsterse Courant (Monster, Poeldijk, Ter Heijde aan Zee) en de Hoekse Krant (Hoek van Holland). Stuk voor stuk kranten die graag en goed gelezen worden. Stuk voor stuk kranten specifiek gericht op het gebied waar zij uit komen. Dus ècht plaatselijk nieuws en advertenties. Uw advertentie is zeker van een hoge attentiewaarde; onze hoge leesdichtheid bewijst de kwaliteit van alle uit gegeven kranten en daarmee de respons op uw advertentie.

Samenwerking
Voor alle edities hebben wij goede combinatiemogelijkheden voor doorplaatsing van uw advertentie in andere kranten in de regio. In samenwerking met diverse kranten in het Westland zijn er voordelige doorplaatstarieven voor uw advertentie mogelijk. Zo bent u zeker van plaatsing van uw advertentie in goed gelezen plaatselijke kwaliteitskranten. Afhankelijk van de combinatiemogelijkheid waarvoor u kiest, kan uw advertentie in bijvoorbeeld zeven plaatselijke kwaliteitskranten geplaatst worden met een oplage van totaal 85.700. Attentiewaarde verzekerd! Tevens kunnen wij doorplaatsingen regelen voor uw advertentie voor Vlaardingen en omgeving. Een overzicht van de combinatiemogelijkheden vindt u op onze tarievenkaart onder het kopje Adverteren?

Lees meer...

Contact opnemen

Contact info

Maassluise Courant BV
Dr. Kuyperkade 28
Maassluis (Zuid-Holland)

www.thuisbladen.nl

Trefwoorden: Krantendrukkerij, Kranten, Huisaanhuisbladen, Nieuwsbladen, Courant, Maassluis, Zuid-Holland, Uitgeverij, Dagbladen, Dagbladen

Rubrieken: Dag- en Nieuwsbladen

Houd contact