Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Van Brenk Engineering en Service B.V, Oud-Gastel

Argon 12, Oud-Gastel (Zuid-Holland)

www.vanbrenkbv.nl

Een tevreden klant is de onze!

Onze 'grootste tak van sport’ is het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden, naast het op project basis automatiseren en/of aanpassen van hydraulische systemen. In met name de baggerindustrie, de offshore sector en de stationaire installaties voeren wij deze werkzaamheden voornamelijk op locatie uit. Onlangs zijn we VCA** gecertificeerd, zodat  we ook bedrijven uit de olie-, gas- en chemische industrie van dienst kunnen zijn.
Wij gaan tenslotte voor de meest efficiënte werkwijze én een optimaal resultaat, met als doel tevreden opdrachtgevers….

Goed, Beter, best…

Servicegerichtheid, snelheid en een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben geresulteerd in een uitbreiding van de werkzaamheden richting de offshore en maritieme markt. Daarnaast zijn we ook huisleverancier van diverse kranenbouwers en grote baggerondernemingen.

Ook willen wij service en onderhoud in de grondverzetmarkt blijven garanderen en zodoende kunt u bij ons terecht met elk type hijskraan, grondverzet –en/of wegenbouwmachine.

Om u het beste te kunnen bieden, hebben wij onze bedrijfsactiviteiten uitgebreid met de fabricage en levering van hydraulische slangen., koppelingen en leidingen op maat. Dit in samenwerking met onze hoofdleverancier Parker Hydraulics.

Dé juiste oplossing voor uw probleem vraag!

Door ons assortiment uit te breiden en continu op zoek te gaan naar noviteiten om snel, vakkundig en betaalbaar reparaties uit te voeren tijdens stilstand en/of stops, zijn wij uitgegroeid tot praktische probleemoplossers; dát is onze grootste kracht. Ons motto is dan ook’ gaat niet bestaat niet’!

Met behulp van eigen Autocad  en plottersysteem kan onze engineer complete hydraulische systemen voor u ontwerpen, variërend van een eenvoudige hydraulische powerpack tot de meest geavanceerde systemen met state-of-the-art (PLC) besturingstechnieken. Ook hier geldt weer onze no-nonsensmentaliteit: praktisch, doeltreffend en efficiënt!

Onze werkplaats is uiteraard ingericht conform de huidige geldende eisen met o.a. een hydraulische testbank. Na bijvoorbeeld de bouw van een hydraulische  aandrijving kunnen we deze uitgebreid testen en certificeren. Onze testbank heeft een capaciteit variërend van 15 tot 400 liter per minuut bij een maximale werkdruk van 350 bar.

Ons werk- en leveringsprogramma nog eens op een rijtje

 • Ontwerpen, bouwen en op locatie afmonteren van alle soorten hydraulische systemen
 • In bedrijf stellen en controleren van hydraulische systemen na grote reparaties.
 • < en grondverzetmachines merken alle van repareren onderhouden locatie>< hydraulische andere of cilinders motoren, pompen, certificeren>< leidingen slangen, op afmonteren leveren>
 • Op locatie onderhouden en repareren van alle merken grondverzetmachines en hijskranen.
 • Testen en certificeren van pompen, motoren, cilinders of andere hydraulische delen.
 • Fabriceren, leveren en afmonteren op locatie van hydraulische slangen, leidingen en koppelingen.
 • Divers draai-, frees, las- en licht constructiewerk.
 • Contact opnemen

  Contact info

  Van Brenk Engineering en Service B.V
  Argon 12
  Oud-Gastel (Zuid-Holland)

  www.vanbrenkbv.nl

  Trefwoorden: Machinereparatie, Scheepsreparatie, Engineering, Hydraulicservice, Brenk, Equipment, Hydraulische, systemen, VCA, Laswerk

  Rubrieken: Hydrauliek, Engineering, Machines

  Houd contact