Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Heleen van den Hurk Praktijk voor Verliesverwerking en Levensvragen, Duiven

Heleen van den Hurk Praktijk voor Verliesverwerking en Levensvragen, Duiven

‘t Holland 3, Duiven (Gelderland)

www.verliesverwerking.com
www.auti24.nl

Heleen van den Hurk, Duiven

Praktijk voor Verliesverwerking en Levensvragen

Ik ben Heleen van den Hurk (geboren in 1956). Sinds 1980 ben ik werkzaam in verschillende takken van de hulpverlening, met name als sociaal maatschappelijk begeleider.

Gedurende mijn jarenlange ervaring in het werkveld werd mij duidelijk dat veel mensen moeilijkheden ondervinden in het dagelijks leven omdat ze een verlies niet of onvoldoende hebben verwerkt. Dat kan om een dierbare gaan, maar ook om het verlies van een baan of gezondheid. Mijn ervaring is dat er in zo’n situatie vooral behoefte is aan persoonlijke aandacht en erkenning van het verlies.

Omdat ik in mijn manier van werken uitga van de individuele behoeften van de cliënt ben ik mij als psychosociaal-therapeut verder gaan specialiseren in rouw en verliesverwerking. Sinds 2001 heb ik een eigen praktijk voor verliesverwerking en levensvragen.

Heleen van den Hurk bied diverse diensten aan:

Voor particulieren
Bij verlies van bijvoorbeeld gezondheid, werk of bij het verbreken van een relatie wordt het rouwproces niet altijd herkent of erkent. Ook bij het verwerken van deze vormen van verlies kan ik samen met u het verlies een plaats geven in uw leven.
Lees meer >

Voor bedrijven
Bedrijven kunnen mij inhuren. U kunt hierbij onder andere denken aan beperking van aan rouw gerelateerd verzuim. Ziekte verzuim gerelateerd aan een rouwproces kan soms lang duren. Uit ervaring is gebleken dat werknemers het waarderen als hun werkgever rouwtherapie aanbiedt.
Lees meer >

Kind/jongeren
Verliesverwerking bij kinderen verloopt op een andere manier dan bij volwassenen. Dat komt omdat kinderen nog in ontwikkeling zijn. Op elke nieuwe fase in hun leven zullen kinderen weer anders reageren.
Lees meer >

Autisme en rouw
Omgaan met verlies is bij alle mensen een proces in een golvende beweging. Mensen zonder autisme kunnen begrijpen dat zij in een proces zitten, mensen met autisme kunnen verward raken omdat zij hun eigen gedrag (en emoties) niet kunnen plaatsen.
Lees meer >

Contact opnemen

Contact info

Heleen van den Hurk Praktijk voor Verliesverwerking en Levensvragen
‘t Holland 3
Duiven (Gelderland)

www.verliesverwerking.com
www.auti24.nl

Trefwoorden: Levensvragen, Verliesverwerking, Rouw, Volwassen Autisme

Rubrieken: Rouwverwerking, Autisme

Houd contact