Ardenberg B.V., Amstelveen

Rembrandtweg 39, Amstelveen (Noord-Holland)

Ardenberg B.V. - Amstelveen


Dr Adams

Dr.Adam's , opgericht in 1977 is een schoenketen in de top van de branche. De winkels en het merk zijn trendsettend. De schoenen zijn modieus, kwalitatief hoogwaardig en origineel. dr.Adam's biedt de laatste mode voor een prijs die betaalbaar is. Op het gebied van mode neemt dr.Adam's in de Nederlandse retailmarkt voor schoenen een unieke plaats in.

Er zijn momenteel 15 dr.Adam's filialen op A1 locaties in Nederland. De winkels bevinden zich in de middelgrote tot grote toonaangevende steden. De winkels voeren naast het eigen dr.Adam's label ook een aantal trendy merken waaronder: Sendra, Cruyff, Pantofola d'oro, Botticelli, Tommy Hilfiger, Hugo Boss en Nik e.

Ardenberg is 100% eigenaar en naamhouder van dr.Adam's.

Ardenberg verzorgt de collectionering, de communicatie, de winkelinrichting, logistiek ed.

Zie ook www.dradams.nl

Ardenberg is de houdstermaatschappij van vijf specifieke formules op het gebied van schoenen, kleding, outdoor en sportswear.

Deze formules zijn dr.Adam's, van Dalen, Bitter, Timberland en Nike. Bij de organisatie zijn ruim 550 mensen in dienst, fulltime en parttime. Ardenberg is een dynamische organisatie met veelal jonge medewerkers.

Op het hoofdkantoor dat gevestigd is in het winkelcentrum van Amstelveen werken 16 medewerkers. Ardenberg verzorgt de back-office en verleent ondersteuning aan deze winkelformules.

De organisatie voert de administratie, verzorgt de in- en verkoop, het logistieke traject en regelt de personeelszaken en de directie.

De sfeer binnen Ardenberg is informeel maar tegelijkertijd gedreven. Prestatiegericht, enthousiasme, flexibiliteit, zakelijkheid en prettige vriendschappelijke omgang gaan

 

Contact opnemen