Paviljoen Malieveld, Den Haag

Koekamplaan 6, Den Haag (Zuid-Holland)

Paviljoen Malieveld

Paviljoen Malieveld staat sinds 1941 op het Haagse Malieveld en is in Den Haag en ver daarbuiten bekend om zijn overheerlijke poffertjes, pannekoeken en Oud-Hollandse wafels. Op de menukaart staan meer dan 20 verschillende pannekoeken, en andere combinaties worden op verzoek door onze kok voor u bereid. Ons paviljoen is ook zeer geschikt voor een lichte lunch of een uitgebreide koffietafel.

Met een capaciteit van 120 zitplaatsen kunnen we ook grote gezelschappen ontvangen, reservering vooraf is dan uiteraard wel gewenst. Bij aangename temperaturen wordt het terras ingericht, en kunt u buiten genieten van een hapje of een drankje. Ons paviljoen rondom voorzien van een serre, waardoor ook op de nog wat koelere dagen van een straaltje zon kan worden genoten.

Paviljoen Malieveld is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto, en heeft een eigen parkeerterrein. Wij bakken onze poffertjes en Oud-Hollandse wafels overigens niet alleen in ons paviljoen, maar ook tijdens diverse festiviteiten in onze mobiele poffertjeskramen. Ook uw feest of aktiviteit kunnen we extra feestelijk maken.

Paviljoen Malieveld verleent zijn diensten ook aan Rotterdam, Delft, Zoetermeer en Wassenaar.

Contact opnemen