Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Aggregaten huren - Van Happen Aggregaten, Eindhoven

Van Happen Aggregaten, Eindhoven

Quinten Matsyslaan 39, Eindhoven (Noord-Brabant)

WhatsApp met Van Happen Aggregaten

www.vanhappen.nl

Heeft u binnenkort een evenement, of bent u op zoek naar een bedrijf waarbij u terecht kan voor stroomvoorzieningen? Neem dan contact op met Van Happen Aggregaten uit Eindhoven: de specialist als het gaat om verhuur aggregaten en verkoop aggregaten. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als u een evenement heeft op een plek waar weinig energievoorzieningen zijn, of als noodstroomsystemen. U kan terecht voor aggregaten huren, aggregaten kopen en leasen aggregaten. Van stroom aggregaten en verdeelkasten tot laadpalen, kabelgoten en verlichting: u vindt het allemaal bij Van Happen Aggregaten.

Aggregaten huren Eindhoven, Noord-Brabant

Noodstroomsystemen in Eindhoven en omgeving

Stelt u zich voor dat de stroom uitvalt. Op zo'n moment is een noodstroomaggregaat dé oplossing! Er zijn verzekeringsmaatschappijen die het hebben van een noodstroomaggegraat als voorwaarde stellen. Bestel daarom vandaag nog een noodstroomsysteem bij Van Happen Aggregaten. Wij bezorgen en installeren het aggregaat niet alleen voor u, maar kunnen het ook weer demonteren en ophalen als u het aggregaat niet meer nodig heeft.  Valt de stroom weg of fluctueert dit te veel, dan schakelt het noodstroomsysteem het gebouw los van het vaste net en start het noodstroom aggregaat. Dit aggregaat doet dan de stroomvoorziening. Zodra de netspanning weer terug is, draaien de rollen weer om en wordt het noodstroom aggegaat in de ruststand gezet.

Aggregaat huren in regio Noord-Brabant

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende aggregaten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kleine aggregaten van 1 t/m 5 kVA
  • Aggregaten vanaf 10kVA
  • Verdeelkasten en bekabeling
  • Bouwlampen van 300, 500 of 1000 Watt
  • Brandstoftanks
  • Verlichting
  • Terreinverlichting en prikfitting
  • Noodverlichting
  • Antipaniekverlichting
  • Rubbermatten en kabelgoten

Ook voor lichtmasten en laadpalen

Naast de verhuur van aggregaten en verkoop van aggregaten kan u bij Van Happen Aggregaten kan u ook terecht voor onder andere lichtmasten en laadpalen. U kan bij ons een lichtmast huren, geschikt voor diverse toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het uitlichten van een parkeerplaats, tentencomplex of bij nachtelijke werkzaamheden. Onze lichtmasten zijn voorzien van vier led armaturen en gevoed door een één cilinder dieselaggregaat.Ook kunt u terecht voor mobile laadpunten. De opmars van de elektrische auto is niet meer te stoppen. Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van een mobile laadpunt of laadpaal. 

Meer informatie of benieuwd naar meer aggregaten? Ga naar onze website. Wij zijn telefonisch 24 uur per dag bereikbaar, neem gerust contact op.

Aggregaten kopen Eindhoven, Noord-Brabant

Contact opnemen

Contact info

Van Happen Aggregaten
Quinten Matsyslaan 39
Eindhoven (Noord-Brabant)

www.vanhappen.nl

Trefwoorden: Aggregaten huren, Verdeelkasten, Noodstroomsystemen, Kabelgoten, Verlichting, Verhuur aggregaten, Aggregaten kopen, Verkoop aggregaten, Leasen aggregaten, Stroom aggregaten

Rubrieken: Aggregaten, Verlichting, Stroomverdeelkasten, Verhuur

Houd contact