Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
ABK Kunststofvloeren BV., Lelystad

ABK Kunststofvloeren BV., Lelystad

Spuiweg 58-60, Lelystad (Flevoland)

WhatsApp met ABK Kunststofvloeren BV.

www.abk-kunststofvloeren.nl

Voor al uw kunststofvloeren

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundige kunststof vloerenlegger voor het leggen van uw eigen gekozen kunststof vloer? Dan moet u bij vloerenspecialist ABK Kunststofvloeren uit Lelystad zijn. Met ruim 35 jaar ervaring in het leggen van kunststof vloeren, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in kunststofvloeren waaronder siergrindvloeren, gietvloeren, mortelvloeren, coatingsystemen en instrooisystemen. Ook voor verschillende stijlen bent u bij ons aan het juiste adres, denk bijvoorbeeld aan een betonlook zoals leefbeton of corestone. Tevens kunt u bij ons terecht voor bedrijfsvloeren, speciaal toegepast op de hieraan gestelde eisen van tegenwoordig. Ook voor vloeronderhoud en reparatie staan wij graag tot uw dienst. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken, of kom langs aan de Spuiweg 58-60 in Lelystad.

ABK Kunststofvloeren BV., Lelystad

Breed aanbod aan kunststofvloeren

ABK Kunststofvloeren levert hoogwaardige vloeren aan zowel particulieren als bedrijven. Tevens leggen wij bedrijfsvloeren die voldoen aan de hoge eisen van tegenwoordig op het gebied van mechanische, chemische en thermische dichtheid, vloeistofdichtheid, antislip en reiniging. Bij ABK Kunststofvloeren kunt u rekenen op een breed aanbod aan kunststofvloeren, waaronder:

Vloergerelateerde werkzaamheden

Naast het leggen van vloeren verricht ABK ook overige vloergerelateerde werkzaamheden, denk hierbij aan:

  • Wandcoatingsystemen
  • Betonreparaties
  • Impregneren van uitgewassengrind-, graniet-, en betonvloeren
  • Leveren en begeleiden van kunststofvloersystemen en/of producten
  • Voorbehandeling ondergrond
  • Levering van vloerverwarming in combinatie met ons eigen kunststofvloersysteem
  • Verkoop kunsthars om zelf kleine beschadigingen te verhelpen

ABK Kunststofvloeren uw vloerenspecialist

Bij ons kunt u dus rekenen op een complete dienstverlening precies op maat. Wij leveren niet alleen maatwerk, ook denken we graag met u mee als u eigen ideeën heeft over uw ideale vloer. ABK Kunststofvloeren is voornamelijk werkzaam rondom Lelystad, Amsterdam, Utrecht, Almere, Het Gooi en Harderwijk, maar ook in het noorden van het land, in onder meer Urk, Sneek en Emmeloord zet ABK Kunststofvloeren zich geregeld in. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

ABK Kunststofvloeren

Contact opnemen

Contact info

ABK Kunststofvloeren BV.
Spuiweg 58-60
Lelystad (Flevoland)

www.abk-kunststofvloeren.nl

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten

Trefwoorden: Vloerenlegger, Vloerenspecialist, Gietvloeren, Kunststofvloeren, Siergrindvloeren, Mortelvloeren, Coatingsystemen, Instrooisystemen, Leefbeton, Corestone

Rubrieken: Vloeren en Vloerenbedrijven, Vloeren, Vloerenspecialist, Vloerenbedrijf

Houd contact