Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Kersten Gevelwerken, 's-Heerenberg

De Bongerd 5, 's-Heerenberg (Gelderland)

WhatsApp met Kersten Gevelwerken

www.kerstengevelwerken.nl

GEVELWERKEN
Gevelreiniging kan arbo en millieu technisch met verschillende methodes worden uitgevoerd, hieronder zijn deze omschreven.

Gevelreinigen door Torbostralen:
Torbo vocht straal systeem biedt de oplossing voor de reinigingsproblemen ten behoeve van gevels, vloeren, beton, enz.
Voor het verwijderen van natuurlijke vervuiling, verf, enz. Het Torbo vocht straal systeem combineert de voordelen van stralen en hoge druk reiniging zonder de specifieke nadelen van deze twee. Stofvrij werken, weinig water, geen elektriciteit. Weinig verbruik van het Olivine zand welke in de ketel al aan het water wordt toegevoegd. Het verbruikte zand kan direct nat weer hergebruikt worden. Het totale zand verbruik na een hele werkdag is ongeveer 150 kg. De gereinigde ondergrond wordt indien deze niet beschadigd is en een vakbekwame gevelreiniger het werk uitvoert, niet aangetast. Alleen op een ondergrond met bijvoorbeeld vorstschade is het zogenaamde bouchardeer effect niet te voorkomen. Bouchardeer effect is het aantasten van de ondergrond met een heel erg ruw resultaat.

Stoomclean methode:
Stoomcleanen is eigenlijk niet meer dan reinigen onder hoge druk maar dan met warm water.
Deze methode is dan ook niet zo effectief als het hierboven omschreven Torbo vocht straal systeem. Vaak staat er in een werkomschrijving c.q. bestek het stoomcleanen voorgeschreven. Dit is een afdoende methode wanneer oppervlakkige vuil als bijvoorbeeld algen en mossen verwijderd moeten worden. Verkeersvuil, te denken aan uitlaatgassen welke vaak diep in de ondergrond trekken waar deze vervolgens blijven zitten. Bij monumentale gebouwen waarvan de oudheid niet verlogend mag worden biedt dit systeem wel een goede oplossing, daar deze gevels niet een nieuw uiterlijk behoeven. Ook voor kalkzandsteen ondergronden is stoomcleanen een zeer effectieve methode.

Contact opnemen

Contact info

Kersten Gevelwerken
De Bongerd 5
's-Heerenberg (Gelderland)

www.kerstengevelwerken.nl

Trefwoorden: Voegwerk, Gevelreiniging, Renovatievoegwerk, Impregneren, Nieuwbouwvoegwerk, Gelderland

Rubrieken: Voegwerken, Gevelreiniging, Gevelwerken, Gevelrenovatie

Houd contact