Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
AZS Nederland, Venray

AZS Nederland, Venray

AZS Nederland, Venray

Waarom AZS Nederland?

Al vele jaren is AZS Nederland een gerenommeerd bedrijf voor slijpen, polijsten, kristalliseren, impregneren en het anti-slip maken van alle natuursteen en hardsteen. Opdrachtgevers zijn onder meer natuursteenimporteurs en -bedrijven, bouwondernemingen, instellingen en particulieren door heel Nederland. Deze samenwerking is gebaseerd op kwaliteit. Dagelijks zijn wij onderweg om deze kwaliteitsstandaard te handhaven. Wij kunnen elk soort natuursteen behandelen, ongeacht het oppervlak, de vloer, wand of gevel.

Ons AZS Nederland machinepark is volledig uitgerust. Mensen worden met regelmaat geschoold, om aan al deze wensen te kunnen en blijven voldoen. Alvorens wij aan de uitvoering beginnen komt een medewerker bij u langs om het project vooraf te bekijken. Dit gebeurt geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek leggen we u duidelijk uit hoe we te werk gaan. Ook ontvangt u een vrij nauwkeurige prijsindicatie.

Diensten

Wij zijn tevens werkzaam in Venlo, Deurne, Boxmeer, Cuijk en Uden.

Contact opnemen

Contact info

AZS Nederland
Keizersveld 52 c
Venray (Limburg)

www.azsnederland.nl
www.vochtweringtotaal.nl
www.pss20.nl
www.prostone.nl

Trefwoorden: Natuursteen, Natuursteenrenovatie, Anti-graffiti, Hydrofoberen, Impregneren, Vochtwering, Gevelreiniging, Metselwerken, Gevelwerken, Natuursteenreparatie

Rubrieken: Natuursteen, marmer- en granietwerken, Geveltechniek, Gevelrestauratie

Houd contact