Rietdekbedrijf Hadderingh, Drouwenerveen

Zuideind 7, Drouwenerveen (Drenthe)

Natuurlijk is het rieten dak ons belangrijkste product, maar u kunt bij ons ook terecht voor alle sloop- en timmerwerkzaamheden aan uw kap. Daarnaast leveren wij allerlei producten om uw rieten dak verder te verfraaien.

Rietbedekking

Veel mensen denken dat een rieten dak brandgevaarlijk is en dat de verzekeringspremies daardoor hoger zijn. Vroeger was dit waar, maar door nieuwe materialen en technieken is dit tegenwoordig niet meer het geval.

 

Sloop- en timmerwerk

Wij verzorgen alle sloop- en timmerwerkzaamheden die nodig zijn bij het vervangen van uw dak.

 

Nokafwerking

Voor de afwerking van de nok van het rieten dak zijn er verschillende mogelijkheden, zoals keramieken nokvorsten in verschillende kleuren, maar ook koper, dakleer of een stronok.

 

Dakkapellen en ramen

Om uw rieten dak extra te verfraaiien of gewoon voor meer lichtinval op zolder kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment dakkapellen en dakramen. Deze ramen kunnen uiteraard ook door ons geplaatst en aan de binnenkant afgewerkt worden.

 

Koperproducten

Naast de kopernok zijn er verschillende koperproducten voor het rieten dak, zoals schoorsteenkappen, halve koperen vorsten voor onder de dakkapel, maar ook koperproducten voor snellere waterafvoer.

 

Contact opnemen