Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
All-In Hairstyling, Almere

All-In Hairstyling, Almere

Koolzaadweg 1, Almere (Flevoland)

WhatsApp met All-In Hairstyling

www.all-inhairstyling.nl

UItstekende kapsalon voor dames, heren en kinderen

Tijd voor een nieuwe coupe? En bent u op zoek naar een gezellige en moderne kapperszaak voor heren, dames en kinderen in Almere en omgeving? Dan moet u bij All-In Hairstyling zijn. Ons professionele en enthousiaste team van kapsters knipt en kleurt uw haar graag precies zoals u het wilt hebben. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste trends en zijn wij bekend met de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Naast haar verven en permanenten, kunt u ook terecht voor opsteekkapsels, zoals bruidskapsels. Zo kunt u rekenen op een prachtige coupe op uw speciale dag. Daarnaast kunt u ook terecht voor hairextensions en haarwerken. Neem contact op voor meer informatie, of maak een afspraak bij de kapsalon voor dames, kapsalon voor kinderen en kapsalon voor heren. 

Nieuwe klanten All-In Hairstyling

Bent u een nieuwe klant? Dan krijgt u eerst een adviesgesprek en lichten wij de prijs van de knip- en of verfbeurt toe. We houden rekening met uw persoonlijke wensen en kijken wat er wel en niet mogelijk is met uw haar. Ook kijken wij goed naar uw gezichtsvorm, teint en uitstraling om te zorgen voor een prachtige coupe die precies bij u past. U kunt op onze website ook uw nieuwe kapsel samenstellen. Klanten die u voorgingen zijn zeer tevreden over de kapperszaak. Zo stelt een klant: "goede betrouwbare vakkundige kapsters, die je niet als nummer of € teken zien maar als persoon en ook nog eens oprecht geïnteresseerd zijn." Ervaar het zelf en maak een afspraak bij All-In Hairstyling in Almere. 

De beste haarproducten en stylingadvies

Gezond haar is heel belangrijk voor een goed en perfect kapsel. Daarom werkt All-in Hairstyling met de beste haarproducten en bent u verzekerd van goed stylingadvies. Zo zit uw haar elke dag perfect en zit u hierdoor beter in uw vel. Wij hebben voor ieder haartype een bijpassende shampoo, conditioner en stylingproduct. Bent u vaste klant bij ons? Dan zorgen wij ervoor dat uw vaste kapster altijd voor u klaar staat. Zij weet immers het beste wat u met uw haar wilt en welk model bij u past. Zo loopt u elke keer weer met een prachtige coupe naar buiten, en houdt u uw haar zo lang mogelijk gezond. 

Afspraak inplannen of spontaan langskomen

Om u niet onnodig te moeten laten wachten, is het handig om een afspraak te maken. U kunt echter ook bij ons terecht zonder afspraak. Onze kapsalon is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer. Of parkeer gratis bij ons voor de deur. All-In Hairstyling is ook goed te bereiken vanuit; Almere stad, Almere haven, Almere buiten, Bussum en Naarden.

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

All-In-Hairstyling

     

Contact opnemen

Contact info

All-In Hairstyling
Koolzaadweg 1
Almere (Flevoland)

www.all-inhairstyling.nl

Openingstijden
Ma gesloten
Di 9.00 - 17.30
Wo 9.00 - 17.30
Do 9.00 - 17.30
Vr 9.00 - 17.30
Za 9.00 - 14.00
Zo gesloten

Trefwoorden: Kapsalon, Kapsalon voor dames, Kapsalon voor kinderen, Kapsalon voor heren, Haarwerken, Kapperszaak, Bruidskapsels, Hairextensions, Haar verven, Permanenten

Rubrieken: Kapsalons - dames en heren, Kappers, Kinderkapsalon

Houd contact