All-In Hairstyling, Almere

Koolzaadweg 1, Almere (Flevoland)

Tijd voor een nieuwe coupe? En bent u op zoek naar een gezellige en moderne kapsalon voor heren, dames en kinderen in Almere en omgeving? Dan moet u bij All-In Hairstyling zijn. Ons professionele en enthousiaste team van kapsters knippen en kleuren uw haar graag precies zoals u het wilt hebben. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste trends en zijn wij op de hoogte van de nieuwste knip- en kleurtechnieken.

Nieuwe klanten All-In Hairstyling

Bent u een nieuwe klant? Dan krijgt u eerst een adviesgesprek en lichten wij de prijs van de knip- en of verfbeurt toe. We houden rekening met uw persoonlijke wensen en kijken wat er wel en niet mogelijk is met uw haar. U kunt op onze website ook uw nieuwe kapsel samenstellen.

Kwaliteit is troef

Gezond haar is heel belangrijk voor een goed en perfect kapsel. Daarom werkt All-in Hairstyling met de beste haarproducten en bent u verzekerd van een goed styling advies. Zo zit uw haar elke dag perfect en zit u hierdoor beter in uw vel. Wij hebben voor ieder haartype een bijpassende shampoo, conditioner en stylingproduct.

Bent u vaste klant bij ons? Dan zorgen wij ervoor dat uw vaste kapster altijd voor u klaar staat. Zij weet immers het beste wat u met uw haar wilt en welk model bij u past.

Afspraak inplannen of spontaan langskomen

Om u niet onnodig te moeten laten wachten is het handig om een afspraak te maken. U kunt echter ook bij ons terecht zonder afspraak. Onze kapsalon is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer. Of parkeer gratis bij ons voor de deur.

All-In Hairstyling is ook goed te bereiken vanuit; Almere stad, Almere haven, Almere buiten, Bussum en Naarden.

All-In-Hairstyling


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.