J. Stavleu Isolatiebedrijf, Waddinxveen

Heemraadweg 13, Waddinxveen (Zuid-Holland)

J. Stavleu Isolatiebedrijf

Bedrijfsprofiel
Isolatiebedrijf stavleu voert grote en kleine projecten uit in voornamelijk de zuivelindustrie en utiliteitsbouw. Ook het aanbrengen van isolatie bij grootschalige renovatie projecten is in korte tijd uitgegroeid tot één van onze belangrijkste werkzaamheden. Op de pagina projecten ziet u een kleine greep uit de isolaties die door stavleu zijn aangebracht. Wat zou Stavleu voor u kunnen betekenen.

Toegepaste materialen
Afhankelijk van het type installatie en de gewenste isolatie bepaalt. Stavleu in samenspraak met u het isolatie materiaal. Steenwol of glaswolter voorkoming van warmteverlies. Foamglas of Armaflex voor koude leidingen als aanrakingsbeveiliging of procesbeheersing. Califlex of Polyyuretheen om warmte vast te houden. en condens te beheersen. Daarbij vergroot thermische isolatie de brandwerendheid en kan akoestisch demoend werken. Aangezien de warmte niet verloren gaat, kan het u een flinke kostenbesparing opleveren.

Ter bescherming en afwerking wordt desgeenst over de isolatie 0,8 mmdik plaatmateriaal aangebracht in RVS of aluminium. Gaat het om een buitenlocatie dan wordt het plaatmateriaal hierop afgestemd. Indien u de voorkeur geeft aan het zelf aanbrengen van de isolatie, dan kunt u de benodigdheden bij Stavleu bestellen.

Aanpak
Kwaliteit en flexibiliteit. Termen die pas waarde hebben als ze een concrete invulling krijgen. Stavleu hééft ze voor u ingevuld. De slogan inpakken door aanpakken licht al een tuip van de sluier op. Gedegen voorbereiden, perfect uitvoeren, onvoorziene problemen zoveel mogelijk ter plekke oplossen, doorgaan tot het klaar en dan alles keurig opgeruimd achterlaten. Zo pakt Stavleu dat aan!

Ook klantvriendelijkheid staat bij Stavleu hoog in het vaandel. Dit vertaalt zich in een gedegen persoonlijk advies, inspectie ter plaatse en, al wordt die situatie zoveel mogelijk vermeden, een adequate en serieuze afhandeling van klanten

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.