Cequ Dakbedekkingen, Schinnen

Hegge 44, Schinnen (Limburg)

U zoekt een professioneel bedrijf voor goed verzorgd dakwerk in Limburg? Dan moet u bij Cequ Dakbedekkingen zijn. Wij leveren vakkundig werk en kwaliteit door onze jarenlange ervaring in het leggen van dakbedekking, reparatie van daken, het plaatsen van dakkappellen, het leggen van dakisolatie en het plaatsen van shingles en dakgoten. Wij werken zowel voor particulieren, zakelijke klanten en doen zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Dakreparatie laat u uitvoeren door Cequ Dakbedekkingen

Onze producten

  • Dakpannen: Wij bedekken daken voornamelijk met keramische dakpannen die u kunt laten verglazen met een mat of hoogglans effect als eindresultaat.
  • Shingles: Shingels worden vaak gebruikt als dakbedekking op tuinhuisjes of als dakbedekking van onregelmatige of ronde vormen. Denk daarbij aan de nok van uw dak.
  • Dakisolatie: Bespaar op kostbare warmte en energie met onze dakisolatie.
  • Dakreparatie: Bij dakreparatie kunnen wij dakranden vernieuwen, uw nok renoveren, het afschot verbeteren of verrot dakbeschot vernieuwen.
  • Dakkappellen: Maak uw zolder bewoonbaar en kies voor meer licht door een dakkappel te plaatsen.

Over ons

Cequ dakbedekkingen is de ideale partner als u bij uw dakwerken een persoonlijke benadering en klantgerichte aanpak op prijs stelt. Zo adviseren wij u graag tijdens het traject en kunt u ook voor de nazorg van uw dak bij ons terecht. Denk hierbij aan het jaarlijkse onderhoud van uw dak. Een jaarlijkse dakinspectie zorgt ervoor dat uw dak langer meegaat en voorkomt lekkages.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Voor platte en hellende daken moet u bij Cequ Dakbedekkingen zijn

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.