Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Dakdekkersbedrijf Ger van Loo

Dakdekkersbedrijf Ger van Loo, Kerkrade

Kloosterbosstraat 132, Kerkrade (Limburg)

www.dakdekkersbedrijfgervanloo.nl

Eigenaar; Dhr. J. Thijssin

Iedereen heeft graag een dak boven zijn hoofd maar krijgt niet graag iets op zijn dak geschoven. En ook u heeft toch graag dat alles van een leien dakje gaat?
Wellicht heeft u zich nooit gerealiseerd hoe belangrijk het is dat u regelmatig iemand het dak op stuurt, úw dak…om het te inspecteren, te controleren en eventueel te repareren!

U bent hiervoor bij Dakdekkersbedrijf Ger van Loo aan het goede adres. Dakdekkersbedrijf van Loo werd in 1986 door Ger van Loo opgericht en werd veertien jaar later overgenomen door diens rechterhand en schoonzoon, John Thijssen.
John Thijssen, sinds 1988 werkzaam in het bedrijf, heeft een gedegen praktijkgerichte vakopleiding gevolgd en kan inmiddels bogen op meer als 16 jaar ervaring. Dakdekkersbedrijf Ger van Loo is thuis in alle voorkomende dakwerkzaamheden, zoals het repareren van pannendaken en platte daken, het bouwen van dakkapellen, het plaatsen en herstellen van boeiboorden en het onderhouden van het zinkwerk.
Bovendien biedt het bedrijf een 24-uurs service en brengt op haar werkzaamheden, op welke zij een 10-jarige garantie biedt, vooraf geheel vrijblijvend een offerte uit.

Kortom: wie kun u beter uw dak op sturen als Dakdekkersbedrijf Ger van Loo?

 

Contact opnemen

Contact info

Dakdekkersbedrijf Ger van Loo
Kloosterbosstraat 132
Kerkrade (Limburg)

www.dakdekkersbedrijfgervanloo.nl

Trefwoorden: Panne, daken, Kerkrade, Panne, daken, Limburg, Platte, daken, Kerkrade, Platte

Rubrieken: Dakbedekkingen en materialen

Houd contact