Hovicon International BV, Vijfhuizen

Vijfhuizerdijk 21, Vijfhuizen (Noord-Holland)

Hovicon International B.V. is sinds 1974 fabrikant van dispensers voor horeca en industrie en heeft een groot assortiment dispensers voor uiteenlopende toepassingen. Dispensers zorgen voor hygiŽne en efficiency en een juiste dosering zorgt voor veel gebruiksgemak.

Dispensers voor sauzen, dressings, siropen, geschikt voor koude en warme producten:

Dit zijn heveldispensers en drukknopdispensers (sausdispensers) voor de catering, restaurants en snackbars ten behoeve van het doseren van sauzen zoals mayonaise, ketchup, dressings enz. De dispensers (sauspompen) zijn er in verschillende kleuren, afmetingen, doseringen en in diverse uitvoeringen zoals RVS en kunststof. Dispensers zorgen voor hygiŽne, efficiency en veel gebruiksgemak. De dispensers kunnen passend voor of compleet met emmers, RVS of kunststof containers geleverd worden. Tevens levert Hovicon International B.V. complete sauzenbars van RVS en plexiglas in 1- t/m 6-delige uitvoering met verschillende inhoudsmaten en inzetbakken van RVS of kunststof. Hovicon International BV levert doseerpompen, sausdispensers, sauspompen, ketchup dispensers, mayo dispensers, mayonaisepompen,†enzovoorts.

Dispensers voor handreiniger en chemicaliŽn:

Dit zijn dispensers (zeepdispensers) voor o.a. de industrie, schoonmaakbedrijven en garages voor het doseren van zeep of andere chemische vloeistoffen (zowel dik als dun). De dispensers (zeeppompen) zijn er in verschillende kleuren, afmetingen, doseringen en diverse uitvoeringen zoals RVS en kunststof. Tevens beschikt Hovicon International B.V. over een groot assortiment wandbeugels voor verschillende verpakkingen. Ook heeft Hovicon International B.V. RVS wanddispensers in het programma in 3 L, 5 L en 10 L uitvoering. Emmer dispensers, zeepdispensers, zeeppompen, zeepdispensers voor wanden, garagezeep dispensers, Hovicon International BV levert het allemaal!

Deursluiters D33 en Inbouwsluitveren D33

Dit zijn deursluiters ten behoeve van ziekenhuizen, verpleeghuizen, bejaardentehuizen en instellingen in het algemeen welke worden toegepast op binnendeuren en zorgen voor een geruisloze sluiting.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.