Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Gebr. A & G Otten VOF, Geesbrug

Gebr. A & G Otten VOF, Geesbrug

Nijverheidsstraat 15, Geesbrug (Drenthe)

WhatsApp met Gebr. A & G Otten VOF

www.gebroedersotten.nl

Inkoop en verkoop van tweedehandsauto’s, bij Gebr. A & G Otten VOF in Geesbrug (Drenthe)

Inkoop oldtimers

Autobedrijf Gebr. A & G Otten VOF is het juiste adres voor betrouwbare verkoop gebruikte auto's. Zij beschikken over meer dan 40 jaar ervaring van inkoop gebruikte auto’s en verkoop klassieke auto’s. Het autobedrijf is tevens erkend door het RDW. Op de website vindt u een constant wisselende voorraad auto occasions. Op zoek naar bijzondere oldtimers? Dan bent u bij Gebr. A & G Ottem VOF aan het juiste adres. Het autobedrijf is gespecialiseerd in inkoop oldtimers als ook verkoop oldtimers. Gebr. A & G Otten is de plek om aan degelijke 2e hands auto’s te komen. Plan gerust uw afspraak of vraag naar meer informatie, het betrokken team staat vriendelijk voor u klaar. Inkoop klassieke auto’s in de regio Geesbrug (Drenthe)? Dan moet u bij Gebr. A & G Otten VOF zijn!

Occasions

De auto die u zoekt

Op zoek naar een specifieke auto? Neem gerust contact op met Gebr. A & G Otten VOF, het autobedrijf kijkt graag voor u uit om de juiste auto voor u te vinden. Heeft u een auto naar keuze gevonden in het occasions aanbod? Otten V.O.F. biedt u de mogelijkheid de betreffende auto te reserveren. Omdat het aanbod auto’s veelal klassieke auto’s of oldtimers bevat, bent u altijd welkom om de auto te komen bekijken, het team staat klaar om u uitgebreid te adviseren over de klassieker.

Inkoop en verkoop van auto’s

Naast de verkoop van tweedehands auto’s kunt u Gebr. A & G Otten VOF ook contacteren voor de inkoop van uw klassieke wagen. De experts komen graag met u in contact om auto’s in te kopen. Bent u op zoek naar een betrouwbare auto occasion? Klop aan bij Gebr. A & G Otten VOF voor diverse modellen tweedehands auto’s. Alle auto’s worden voor verkoop nagekeken en schoongemaakt. Het autobedrijf verleent garantie op verkochte automobielen. Om voor garantie in aanmerking te komen is de koper verplicht een afleverpakket af te nemen waarvoor afleveringskosten in rekening worden gebracht. Alle garantie herstelwerkzaamheden worden door Gebroeders Otten te worden uitgevoerd.

De auto naar uw wens

Kom gerust in contact met het autobedrijf om het diverse aanbod automobielen te komen bezichtigen. U bent bij Gebr. A & G Otten VOF aan het juiste adres voor onder andere:

  • Auto occasions
  • Inkoop gebruikte auto's
  • Verkoop gebruikte auto's
  • Inkoop oldtimers
  • Verkoop oldtimers
  • Inkoop klassieke auto's
  • Verkoop klassieke auto's
  • 2e hands auto's

Vragen of een afspraak maken? Kom langs of neem telefonisch contact op met Gebr. A & G Otten V.O.F. Of laat hieronder een bericht achter in het contactformulier. Het bedrijf is gevestigd in Geesbrug en uitstekend bereikbaar vanuit Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Dedemsvaart en Beilen.

Contact opnemen

Contact info

Gebr. A & G Otten VOF
Nijverheidsstraat 15
Geesbrug (Drenthe)

www.gebroedersotten.nl

Openingstijden
Ma 8:00 - 21:00
Di 8:00 - 21:00
Wo 8:00 - 21:00
Do 8:00 - 21:00
Vr 8:00 - 21:00
Za 8:00 - 21:00
Zo gesloten

Trefwoorden: Occasions, Autobedrijf, Inkoop gebruikte auto's, Verkoop gebruikte auto's, Inkoop oldtimers, Verkoop oldtimers, Inkoop klassieke auto's, Verkoop klassieke auto's, 2e hands auto's, Auto occasions

Rubrieken: Auto's en Autobedrijven, Autodealers, Autodealer

Houd contact