De Natuurwinkel, Nijmegen

Groenestraat 199, Nijmegen (Gelderland)

w: www.denatuurwinkel.com
Bijenwaskaarsenmakerij

https://www.faxgids.nl/image/0db36cd100/20/0/logo/0

De Natuurwinkel is een speciaalzaak op gebied van natuurvoeding. Dat betekent dat u bij ons meer producten dan waar ook vindt. Of u nu op zoek bent naar verse groenten, fruit, brood, zuivel of kruidenierswaren zoals pindakaas, deegwaren of schoonmaakmiddelen van biologische kwaliteit.

U vindt het allemaal in de Natuurwinkel. Groot voordeel is dat wij niet alleen meer producten hebben, onze medewerkers hebben ook meer kennis. Zo zijn zij echte specialisten op het gebied van natuurvoeding en gezondheid. Dus als u een vraag heeft, staan zij graag voor u klaar. Wilt u meer weten over de Natuurwinkel; waar wij voor staan? Hoe ons assortiment eruit ziet? De keurmerken die wij voeren? Of over de prijs/kwaliteitsverhouding bij de Natuurwinkel? Klikt u dan op de vakjes hiernaast. Dan bent u helemaal op de hoogte!

Assortiment. -pag. 1-

U kunt bij de Natuurwinkel terecht voor een snelle boodschap, maar u kunt ook op uw gemak rondkijken. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment van groenten tot schoonmaakartikelen. En van babyvoeding tot lichaamsverzorging. Onze medewerkers helpen u graag. Als u bijvoorbeeld een bepaald soort product zoekt of een vraag hebt over een van onze producten.

Alle producten die u bij ons koopt, zijn van biologische of biologisch-dynamische kwaliteit. Dat betekent dat onze producten geen van allen chemische toevoegingen hebben en met respect voor de natuur zijn vervaardigd. Dit maakt onze producten niet van mindere kwaliteit dan ‘gewone’ producten. Integendeel!

De chemische toevoegingen zijn vaak niet eens nodig. Ze zijn er puur voor bedoeld dat producten langer houdbaar blijven of om er een mooiere kleur aan te geven. Deze toevoegingen komen het milieu zeker niet ten goede. En of ze goed zijn voor uw gezondheid is ook maar de vraag. Zonder deze toevoegingen zijn de producten misschien nog wel lekkerder. Wat u proeft is namelijk puur natuur!

U vindt in onze winkel diverse producten, die grofweg in te delen zijn in de onderstaande ‘groepen’:

Biologische producten.
Biologisch-dynamische producten.
Vegetarische producten.
Milieu- en diervriendelijke producten.

| 1 | 2 | 3 | 4 | » |

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.