Silvana's Cardio & Fitness Center, Leusden

Burgemeester de Beaufortweg 63, Leusden (Utrecht)

Onze studio biedt een totaalpakket aan allround indoor en outdoor lifestyle sporten, maar ook op het gebied van dans en musicalopleidingen in diverse niveaus en het organiseren van complete (mode)shows en activiteiten voor winkelcentra kunt u bij ons terecht.

Zowel consument in alle leeftijden, als bedrijven en activiteiten op locatie, kunnen verzekerd zijn van het samenstellen van programma’s op maat. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

Martine Silvana startte 15 jaar geleden Silvana’s Cardio en Fitness Center, na haar ervaring o.m. als presenter op fitnessbeurzen, redactioneel medewerkster van diverse fitness bladen en het ontwikkelen van een eigen trainingsprogramma.
Ze was een van de grondleggers van aerobic, inline fitness skaten, aqua-aerobic in zwembaden in Nederland en powerwalken en was te gast in een talkshow als equivalent naast Bob Green, personal trainer van Oprah Winfrey.
Vorig jaar startte ze een organisatie die activiteiten op locatie organiseert www.fituitdefile.nl

Ze was masterinstructor van een dochteronderneming van Weight Watchers, die een eerste begin maakte voor de hedentendaagse kant en klaar club programma’s.
Ze startte een van de eerste aerobic/fitness opleidingen in Nederland voor instructeurs en leidde diverse instructeurs op voor collega’s in Nederland, België en Duitsland.

Onze studio is een kleinschalige studio, waar de mens centraal staat. De docenten zijn door Martine zelf opgeleid, of hebben een andere opleiding genoten. Ze maken hun eigen verantwoord samengestelde programma’s.
Verder is onze studio en OVDB erkend leerbedrijf voor studenten CIOS en ALO.

We willen u graag adviseren in uw keuze en willen u graag uitnodigen voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek als u daar prijs op stelt.

Contact opnemen