Schildersbedrijf M. van de Loo, Liempde

Bergstraat 9, Liempde (Noord-Brabant)


M. van de Loo Schilders is in 1994 opgericht door Marcel van de Loo.

Intussen uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 10 medewerkers en meerdere disciplines onder ??n dak. Niet alleen schilderwerken, ook beglazing, wandafwerking en vloercoatings behoren tot onze werkzaamheden.

Mede door ons uitgebreide wagenpark en eigen hoogwerker kunnen we snel en moeiteloos inspringen op de diverse wensen van onze klanten.

Graag nodigen wij u uit onze website te bekijken waarin we u proberen een beeld te geven van ons bedrijf.

Mocht u daarna nog vragen hebben neem dan kontakt met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om in een persoonlijk gesprek uw specifieke wensen te besprekenOp initiatief van de Koninklijke Vereniging Fosag te Rijswijk is na het verdwijnen van de vestigingswet een nieuwe erkenningsregeling opgesteld onder de naam "AF". Uiteraard zijn wij hier vanaf het eerste uur bij aangesloten, immers is dit voor onze opdrachtgevers een garantie dat wij alle opdrachten uitvoeren volgens de voorwaarden van de erkennings- regeling.Het bedrijf dat zich een Betere Schilder mag noemen, voldoet aan een aantal belangrijke normen. Zo hebt u de zekerheid dat u zaken doet met een goed en vertrouwd bedrijf. Een Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte. U weet dus altijd waar u aan toe bent, g??n verrassingen! Een Betere Schilder staat onder voortdurende kwaliteitscontrole van onze organisatie; iedere klant ontvangt een schriftelijk vragenformulier waarmee uw tevredenheid over het geleverde werk gemeten wordt. Het spreekt voor zich dat uw Betere Schilder dus goed wil scoren..! Uiteraard geeft uw Betere Schilder garantie op het geleverde werk... maar liefst 4 jaar garantie op binnen- en 3 jaar garantie op buitenschilderwerk. U ontvangt een officieel garantiecertificaat voor uw zekerheid..! Uw Betere Schilder herkent u altijd aan het BS logo.


Het appartementsrecht is gecompliceerd en roept vaak vragen en problemen op. Daarom is er een belangenorganisatie waar u op terug kunt vallen, VvE Belang. Een organisatie gespecialiseerd in voorlichting en ondersteuning van verenigingen van eigenaren. VvE Belang is geen administratiekantoor, maar als belangenorganisatie een steunpunt voor vragen en problemen van aangesloten leden. Zo heeft VvE Belang een gespecialiseerde juridische dienstverlening en bouwkundige dienstverlening.VvE belang heeft inmiddels ruim 10.000 VvE-en als lid mogen inschrijven.

Contact opnemen