Rekord Ramen en Deuren B.V., Woerden

Jaap Bijzerweg 3, Woerden (Utrecht)

Over rekord

Filosofie

rekord ramen en deuren verzorgt alles wat met de gevelopening te maken heeft. Vanaf de engineering tot de eindmontage van de producten. Wij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit met betrekking tot de houtsoort, het hang- en sluitwerk, de beglazing en het schilderwerk. De montage in het werk, en de eindoplevering vormen het sluitstuk van de opdracht.
Bij ons heeft u een ruime keuze aan kozijnen, ramen en deuren. Wij laten uw wensen naar vormgeving en moderne techniek hand in hand gaan. Daarnaast staat service bij ons hoog in het vaandel. Voor wat betreft de grondstoffen maken we gebruik van diverse gelamineerde houtsoorten als grenen, Lariks, en Meranti. In volhout de soorten Sipo mahonie, en Iroko.

Als eindafwerking wordt d.m.v. een elektrostatische spuitmethode watergedragen verf opgebracht.
Naast het houten programma, beschikken we ook over een kompleet programma aan kunststof kozijnen, ramen en deuren. Met de diverse profielen die ook op kleur gebracht kunnen worden, is een ruime keuze aan puimodellen voorhanden.

De rekord producten worden veelal via een besteksomschrijving het project binnen geloodst. Meestal vindt dit plaats na intensief overleg met Architect en opdrachtgever.

Wij zijn in staat om in een pril stadium met u als opdrachtgever mee te denken, voorstellen uit te werken, om zo met elkaar tot een optimaal resultaat te komen.

Geschiedenis

Het ontstaan van rekord ramen en deuren gaat terug naar het jaar 1919, alwaar in Duitsland een onderneming werd opgericht voor de fabricage van diverse houtproducten voor de bouw. Vanaf 1966 ging rekord over op de productie en levering van de gespecialiseerde handel in ramen en deuren. Al snel opereerde rekord fenster und türen in het marktsegment van uitstekende kwaliteit. Een segment waar rekord vandaag de dag nog steeds toe gerekend mag worden.

Inmiddels is rekord fenster und türen uitgegroeid tot een vooraan staand specialist in de productie en levering van houten en kunststof kozijnen, ramen en deuren.

In 1991 werd rekord ramen en deuren Nederland opgericht. Al spoedig opereerde rekord ramen en deuren BV in hetzelfde segment waar rekord Duitsland zich in thuis voelt. Na enkele jaren vanuit de vestiging in Nijverdal geopereerd te hebben, verhuisde rekord in 2004 naar het in meer centraal gelegen Woerden. Vanuit deze nieuwe vestiging is rekord ramen en deuren betrokken bij kleine en grootschalige projecten verspreid over heel Nederland. 

 

Kunststof

De rekord kunststof kozijnen, ramen en deuren geven u of uw architect veel mogelijkheden. Het assortiment van onze profielenserie is heel divers. Ook wat geluidswering en warmtebescherming (en dus energiebesparing) betreft, bieden deze producten een ideale oplossing.

De rekord kunststof kozijnen zijn in vele kleuren en vormen verkrijgbaar.

Dagelijks verlaten vele kunststof rekord producten de fabriek, gemaakt van:

- Quadro plus

- Quadro select

- Quadro protect

- Visio

Quadro protect                               Quadro select

Quadro plus                                       Visio

 

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.