Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Zalenverhuur 'Valkenhorst', Eindhoven

Zalenverhuur 'Valkenhorst', Eindhoven

Oirschotsedijk 23, Eindhoven (Noord-Brabant)

www.zalencentrumvalkenhorst.nl

Zalenverhuur Valkenhorst, Eindhoven

Zalencentrum Valkenhorst dat landelijk is gelegen nabij Eindhoven is gemakkelijk via de snelwegen A2 en A58 te bereiken. Het is de ideale locatie voor feesten en partijen. Bij Zalenverhuur Valkenhorst heeft u de beschikking over twee grote zalen. Ook voor koffietafels en catering kunt u bij Zalenverhuur Valkenhorst terecht.

Ieder weekend wordt er wel iets georganiseerd in de twee grote zalen die de passende namen Havikenzaal en Valkenzaal hebben. Denk hierij aan line-dancing elke vierde zondag van de maand en concerten van diverse orkesten die repeteren bij Zalenverhuur Valkenhorst.

Verenigingen

Heeft u een vereniging waar u nog onderdak voor zoekt? Neem dan contact op met Zalenverhuur Valkenhorst. Er zjin al diverse verenigingen die bij ons samenkomen. Denk bijvoorbeeld aan de duivenclub, de valkerij en een voetbalvereniging.

Zaalverhuur

Ook staan wij graag voor u klaar als u feesten en partijen wilt organiseren vanaf 30 tot 250 personen. Wij verzorgen alles zodat u niet meer om hoeft te kijken naar de organisatie van uw bruiloft, persooneelsfeest of jubileum. Wel zo fijn op dergelijke feestelijke dagen!

Ook voor vergaderingen, congressen, workshops en trainingen stellen wij graag een zaal aan u ter beschikking. In onze zalen zijn aansluitingen aanwezig voor audio- en visuele apparatuur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Contact info

Zalenverhuur 'Valkenhorst'
Oirschotsedijk 23
Eindhoven (Noord-Brabant)

www.zalencentrumvalkenhorst.nl

Trefwoorden: Verjaardagen, Partijen, Kinderfeestjes, Recepties, Personeelsfeesten, Feesten, Koffietafels, Barbeque, Vergaderingen

Rubrieken: Feestzalen & Verhuur, Zalenverhuur, Bruiloften

Houd contact