Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Titambire, Etten Leur

Titambire, Etten Leur

Vedelring 184, Etten Leur (Noord-Brabant)

www.titambire.nl

Titambire, Etten Leur

Beelden van Titambire Beelden van Titambire
Welkom bij Titambire, de specialist in unieke beelden zoals Zimbabwe beelden. Als kunstgalerie en kunsthandel beschikt Titambire over zeer fraaie beeldentuin. Klanten kunnen een aantal unieke tuinbeelden die op dit moment in voorraad aanwezig zijn, aanschouwen en kopen. Wilt u de kunsten beelden graag eens in het echt bekijken: u bent natuurlijk van harte welkom in onze kunstgalerij!

Workshop intuïtief beeldhouwen

Wilt u zelf aan de slag als beeldende kunstenaar en wilt u uw eigen tuinbeeld maken? Het Titambire biedt de workshop intuïtief beeldhouwen aan. Het ontspannen en intuïtief werken vanuit de steen vormt de basis van de workshop. Intuïtief beeldhouwen is een werkwijze waarin de uiteindelijke vorm ontstaat uit een direct contact tussen materie (steen) en gevoel. In de workshop leren wij u werken met de steen en de handgereedschappen die nodig zijn om de steen te bewerken. Ervaring is niet nodig. Motivatie en interesse vormen de basis om deel te nemen aan deze workshop. Het maximum aantal deelnemers per dag is acht. Deelname is geheel op eigen risico.

Workshoptijden

Elke workshopdag begint om 09.30 uur met ontvangst en koffie. Rond 13.00 uur wordt de lunch geserveerd. ‘s Middags kan er tot 17.00 uur worden gewerkt u heeft minimaal 3 dagen nodig om een werkstuk te creëren. Deelname voor beeldhouwen kan per dag geboekt worden.

Kosten

De kosten zijn € 65 per dag, 2 dagen € 120, 3 dagen € 165, 4 dagen € 200. Bij het bedrag van de workshop is inbegrepen gebruik van diverse handgereedschappen, koffie, thee, lunch en begeleiding.

Steensoorten

In de workshop kunt u een keus maken uit diverse steensoorten. De steensoorten variëren in hardheid, formaat en kleur. Enkele soorten zijn serpentijnsteen, springsteen, en opaalsteen uit Zimbabwe, speksteen uit Kenia en Brazilië. Steen koopt u per kilo vanaf € 1.95 p/kg. De steen wordt op de eerste dag afgerekend.

DEELNAME IS GEHEEL OP EIGEN RISICO.

Indien u vragen heeft of nog meer informatie wenst over de collectie van Titambire en/ of de workshop dan kunt u ons contacteren via het contactfomulier. Uiteraad kunt u telefonisch contact opnemen met Titambire.

Contact opnemen

Contact info

Titambire
Vedelring 184
Etten Leur (Noord-Brabant)

www.titambire.nl

Trefwoorden: Kunst, Zimbabwe beelden, Tuinbeelden, Kunstgalerij, Beeldentuin, Serpentijn beelden, Beeldhouwen, Workshops

Rubrieken: Kunstgalerie en Kunsthandel, Beeldende kunstenaars

Houd contact