Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Intermec, Nijmegen

Intermec, Nijmegen

Lagelandseweg 70, Nijmegen (Gelderland)

www.intermec.nl

 

Intermec – More than Technology: Solutions

https://www.faxgids.nl/_images/862797/image001.jpg

Intermec Technologies Benelux BV is één van de belangrijkste aanbieders van producten, systemen en diensten voor supply chain management. Het maakt deel uit van Intermec Technologies Corp, een dochteronderneming van het Amerikaanse UNOVA Inc.

https://www.faxgids.nl/_images/862797/image002.jpg

Al meer dan 40 jaar houdt Intermec Technologies zich bezig met automatische identificatie. Vandaag de dag ontwikkelt, produceert en integreert Intermec draadloze en draadhoudende apparatuur voor automatische datacollectie, RFID en computersystemen voor professionele toepassingen. In meer dan 70 landen levert Intermec datacollectie-hardware; scanners, magneetstrip- en cardreaders, netwerkapparatuur, industriële handheld computers, (barcode)printers en labelsupplies. In samenwerking met Honours Premier Partners (HPP), Honours Partners (HP) en Value Added Distributors (VAD) is Intermec in staat om haar klanten een volledig geïntegreerde totaaloplossing te bieden. Dankzij deze oplossingen kunnen de klanten van Intermec de kwaliteit en reactiesnelheid van zakelijke processen verbeteren, arbeidskosten verlagen en beter inzicht krijgen in de bedrijfsprocessen. Verschillende bedrijfstakken maken gebruik van de producten en diensten die Intermec levert. In de Benelux zijn dat vooral de transport en logistiek, CPG, industrie en de retailsector.

In een wereld waarin we te maken hebben met constante veranderingen worden bedrijven doorlopend geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Om deze uitdagingen succesvol te kunnen doorstaan, is de beschikbaarheid van de allerlaatste informatie van essentieel belang.

https://www.faxgids.nl/_images/862797/image003.jpg

Bij het beheersen van bedrijfsprocessen is dat niet anders. Dankzij de combinatie van de hoogwaardige, industriële producten en de laatste technologieën, is Intermec in staat om haar klanten deze informatie te verschaffen. Intermec biedt haar klanten de keuze uit verschillende gebruiksvriendelijke producten die met gemak de bedrijfskritieke informatie kunnen verwerken, zoals de compacte, robuuste CN3 handheld met interne antenne, ingebouwde gps, wifi, bluetooth en color camera of de hardware voorzien van de hoogst veelzijdige EX25 near-far area imgaging technologie. Scanners en printers kunnen met of zonder draad rechtstreeks communiceren met het bedrijfsnetwerk. Met meer dan 10% van de RFID-patenten en meer dan 15 jaar ervaring in de ontwikkeling en installatie van RFID systemen is Intermec de RFID-marktleider.

Met het productaanbod, de kennis en de ervaring van Intermec wordt het voor ieder bedrijf mogelijk om toegang te krijgen tot de beschikbare informatie op het gewenste moment en op de juiste plaats.

https://www.faxgids.nl/_images/862797/image004.jpg

Contact opnemen

Contact info

Intermec
Lagelandseweg 70
Nijmegen (Gelderland)

www.intermec.nl

Trefwoorden: Barcodes, Terminals, Datacollectie, RFID, Scanners, Printers, Media, Robuuste apparatuur, Automatische identificatie

Rubrieken: Barcodes, Printers, Printsystemen

Houd contact