Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Gimret International B.V., Beek

Gimret International B.V., Beek

Wethouder Sangersstraat 33, Beek (Limburg)

www.gimret.nl

GIMRET – Technische en Industriële dienstverlening maakt deel uit van de HORIZON Groep van Bedrijven, die opgericht is in Duitsland in het jaar 1971. Kort hierna volgde een vestiging in India (1973) en ook in andere Europese landen, zoals Nederland, België en Frankrijk. Sindsdien heeft GIMRET een spectaculaire groei mee gemaakt en heeft door de jaren heen zijn waarde bewezen in beide continenten.

GIMRETen de HORIZON Groep van Bedrijven hebben op dit moment productievoorzieningen en kantoren in Europa en India.


GIMRETis een Internationaal bedrijf op het gebied van technische en industriële dienstverlening, met diepgaande kennis van het produceren en leveren van technische installaties en klantspecifieke machines in diverse disciplines zoals; Electro, Milieu Techniek, Automatisering, Procesbesturing, Levensmiddelenindustrie, Inpakmachines, Papier & Karton, Textiel, Metaal, Gezondheidszorg en Scheepvaart & Dregging.

GIMRET
is zeer actief in het aanbieden van uitgebreide dienstverlening in beide regio's.


GIMRET
produceert o.a. Inpakmachines voor de Levensmiddelenindustrie en is gespecialiseerd in Kaassmeltmachines met een dubbel sterilisatiecircuit voor doorlopende productie. Verder produceert GIMRET de SG productielijn, machines die het vilt reinigen in de Papier & Karton, Textiel en Levensmiddelenindustrie.
GIMRET
optimaliseert bestaande machines, productieprocessen en zorgt voor een beter product, langere levensduur van machines, hogere productie en lagere energiekosten.

Contact opnemen

Contact info

Gimret International B.V.
Wethouder Sangersstraat 33
Beek (Limburg)

www.gimret.nl

Trefwoorden: Machinebouw, Meettechniek, Regeltechniek, Beek, Cv, installatie, Centrale, verwarming, installatie, Gimret

Rubrieken: Machinehandel en Machinebouw, Industrie, Meet- en Regeltechniek, Cv installaties en onderhoud

Houd contact