TE-El Plafondsystemen B.V., Hoogeveen

Pesserdijk 2 A, Hoogeveen (Drenthe)

 

 

 

 

 

 

Wie zijn wij:
TE-EL Plafondsystemen BV is een afbouwbedrijf dat al meer dan 30 jaar een zeer goede reputatie heeft op het gebied van plafonds en bijpassende verlichting. In principe vertegenwoordigen wij alle mogelijke merken systeemplafonds in hard mineraal, zacht mineraal, hout, metaal en ook kunststof.
Ook op het gebied van scheidingswanden (Metal Stud wanden en systeemwanden) kunnen wij u adviseren.

Door een goede spreiding van onze montageploegen zijn wij in staat door het hele land snel en vakkundig tegen sterk concurrerende prijzen uw projecten te verzorgen.


Leeg
Waarom TE-EL Plafondsystemen BV:
Eind jaren '60 van de vorige eeuw werd er door 2 zelfstandig opererende steengaas-stellers besloten tot innovatie van hun werkzaamheden. Gezamenlijk werd een nieuwe vennootschap TE-EL (de initialen van beide vennoten) opgericht met als doel de introductie van de huidige plafondsystemen, die op dat moment door de Amerikanen op de Europese markt werden gezet.
Midden jaren '70 verdwenen de steengaas-plafonds steeds verder naar de achtergrond en de nieuwe producten namen een steeds grotere vlucht.

De ontwikkeling van deze systemen heeft sedert die tijd niet stilgestaan, nieuwe materialen, een diversiteit aan uitvoeringen en kleuren, maar zeker ook kwaliteitskeurmerken als brandgedrag en akoestiek hielden en houden de markt nog steeds bezig.
Een vaste kern van medewerkers heeft die ontwikkelingen tijdens die jaren meegemaakt en hun kennis van deze zaken uitgedragen aan nieuwe medewerkers, maar ook in hun advies aan u als afnemer.


Leeg
Vandaar ons motto:
"TE-EL Plafondsystemen B.V., Weet wat er boven uw hoofd hangt"
TE-EL Plafondsystemen BV, Weet wat er boven uw hoofd hangt."

TE-EL Plafondsystemen is een groothandel winkel in systeemplafonds, scheidingswanden en bij systeemplafonds horende verlichting en is gelegen in Hoogeveen en bedient héél Noord Nederland.

Al meer dan 30 jaar levert TE-EL Plafondsystemen in nagenoeg alle mogelijke merken systeemplafonds. Omdat onze vaste kern van medewerkers de kennis die zij hebben opgedaan met onze jongere generatie medewerkers hebben gedeeld, zijn zij uitermate geschikt om u een gedegen advies te geven over de aanschaf van systeemplafonds en bijbehorende verlichting en systeemwanden.

Onze systeemplafonds zijn leverbaar in nagenoeg ieder merk in allerlei soorten en maten. Al onze merken worden geleverd in hardmineraal, gemaakt van bijvoorbeeld een mengsel van zand, kalk en gerecycled glas, in zachtmineraal, bestaand uit geperst steen- of glaswol, in gips, hout, aluminium of kunststof. Baseer uw keuze ook op andere producteigenschappen zoals brandgedrag, lichtreflectie, vochtbestendigheid, akoestische eigenschappen, hygiëne, esthetica, reinigbaarheid en uitstraling. Een systeemplafond is bruikbaar in ieder gebouw!

In systeemwanden kennen wij onderscheid in de standaard systeemwanden en afgewerkte systeemwanden en de zogenaamde Faay wanden, daarnaast kennen we sanitaire wanden, paneelwanden en vouwwanden. De standaard lichte scheidingswanden zijn aan beide kanten bekleed met gips maar zijn nog niet afgewerkt en zullen dus nog bewerkt moeten worden door ze te stucen, schilderen of behangen. De afgewerkte wanden kunt u zo plaatsen zonder ze te bewerken, bovendien zijn de lichte scheidingswanden te verplaatsen want ze zijn demontabel. Het Faay-elementen systeem heeft als grootste voordeel dat ze een massieve kern hebben die ervoor zorgt dat u er gemakkelijk wat aan kunt ophangen.

Voor onze systeemplafonds heeft u ook de mogelijkheid om er bijbehorende verlichting bij aan te schaffen. Alles wat in systeemplafonds gemonteerd kan worden, is bij ons verkrijgbaar.

Door een goede spreiding van onze montageploegen zijn wij in staat door een groot deel van Nederland snel en vakkundig tegen concurrerende prijzen uw projecten te verzorgen.

Neem nu contact met ons om u goed voor te laten lichten over de vele mogelijkheden die wij u te beiden hebben!

TE-EL Plafondsystemen B.V., Weet wat er boven uw hoofd hangt"

Merken

armstrong, rockfon, owa, ecophon, bpb, lafarge


Specialiteiten

systeemplafonds, scheidingswanden, verlichting, armaturen, plafondsystemen, gipsplafonds, scheidingswanden, wandsystemen, systeemwanden,


Lid van

NOA, Ned. Ondernemersver. voor Afbouwbedrijven


Certificeringen

VCR


Producten

akoestische plafonds, brandwerende plafonds, esthetische plafonds, plafondafwerking, plafondmontage. Inbouwverlichting, armaturen, spots, Metal Stud plafonds en wanden, woningscheidende binnenwanden, wandmontage, droge afbouw.

Verzorgingsgebied:

Hoogeveen, Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel


Branche:

Plafonds, systeemplaten, Systeemplafonds, wanden, scheidingswanden

Contact opnemen