Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Kalligrafisch Tekenatelier Piet Kooiman, Ermelo

Kalligrafisch Tekenatelier Piet Kooiman, Ermelo

Prof. Lindeboomlaan 65, Ermelo (Gelderland)

www.pietkooimankalligrafie.nl

Kalligrafisch Tekenatelier Piet Kooiman

Een mooi geschreven naam of tekst maakt indruk! Kalligrafische tekenatelier Piet Kooiman is gespecialiseerd in kalligrafie, een eeuwenoude kunstvorm. Door middel van kalligrafie kan hij van ieder persoonlijk document een kunstwerk maken.

Mogelijkheden:

De mogelijkheden zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan documenten zoals oorkonden, trouwboekjes, certificaten en diploma’s. Laat iets speciaals maken van uw Ere- en gastenboeken, Receptie-albums of Uitnodigings-, menu- en tafelkaarten. Ook teksten zoals (trouw)teksten, gedichten, etc. kunnen mooi worden vormgegeven. Of denk aan proclamaties, naamvermelding in Bijbels, Doop- en belijdeniskaarten, Predikantenborden, Naamborden, Orgelregisterplaatjes (zowel met inkt/verf als met bladgoud) of zelfs de restauratie van oude documenten.

U krijgt altijd een persoonlijk document waar met veel liefde aan is gewerkt. Daarnaast krijgt natuurlijk ook de lay-out veel aandacht. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Kalligrafisch Tekenatelier Piet Kooiman verleent zijn diensten ook in Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Nunspeet en Zwolle.

Kalligrafisch Tekenatelier Piet Kooiman, Ermelo

Contact opnemen

Contact info

Kalligrafisch Tekenatelier Piet Kooiman
Prof. Lindeboomlaan 65
Ermelo (Gelderland)

www.pietkooimankalligrafie.nl

Trefwoorden: Kalligrafie, Oorkondes, Certificaten, Ereboeken, Teksten, Schoonschrift, Kalligrafie trouwboekjes, Diploma's, Naamborden, Tekenatelier

Rubrieken: Kalligrafisch atelier

Houd contact