Cafetaria lunchroom Emmy, Slagharen

Herenstraat 28, Slagharen (Overijssel)

IJssalon

In hartje Slagharen ligt Cafetaria Lunchroom Emmy, voorzien van een grote ruimte met zitplaatsen voor 85 personen. De uitstekende keuken biedt een ruime keuze aan specialiteiten. De cafetaria lunchroom beschikt tevens over een ruime parkeergelegenheid.

Fietsmenu’s

SnacksWe hebben speciaal voor de vele fietsers die ons bezoeken, enkele goed smakende en vullende gerechten samengesteld. Zij zullen u helpen herstellen van de fietstocht zodat u met een voldaan gevoel uw toch kunt vervolgen. Onze locatie ligt op één van de fietsroutes van het Vechtdal. Onze klanten komen onder meer uit Elim, Dedemsvaart, Hardenberg, Dalen en De Krim.

Catering

Ons grote assortiment aan gerechten, kunt u deze ook via onze catering bestellen. Dit kunnen kleine tot grote hapjesschalen zijn tot en met complete warm- en koudbuffetten!

Daarnaast kunnen we u ook de middelen verschaffen om uw feest tot een succes te maken! Wat dacht u van een grote tent? Meerdere BBQ's (op gas)? Een een luchtkussen voor de kinderen?

Kom naar Cafetaria Lunchroom Emmy en laat u informeren over de mogelijkheden!

Specialiteiten

De specialiteiten van Cafetaria Lunchroom Emmy zijn:

We zijn 7 dagen per week geopend. Ook kunt u online bestellen.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.