Continu-isolatiewerken, Schijndel

Molendijk-Zuid 18, Schijndel (Noord-Brabant)

Continu-isolatiewerken, Schijndel

Sinds 1993 zijn wij gespecialiseerd in het isoleren van platte daken en vloeren met een lichtbeton isolatiemortel. Deze �PROFIM� kant & klaar isolatiemortel kan eenvoudig op praktisch iedere ondergrond aangebracht worden. Deze is laag in gewicht, drukvast, onbrandbaar en naadloos, en kan bovendien op elke gewenste dikte in meerzijdigafschot aangebracht worden.

In het vakblad Roofs (Het enige onafhankelijke vakblad voor de dakensector in Nederland) van de maand mei 2007 staat een heel artikel over Continu-isolatie.
Link: Nederlands verkoop kantoor voor Belgische Isolatiemortels of http://www.roofs.nl

Isolerende daken:
Het systeem wat wij gebruiken voor het isoleren van daken bestaat uit isolatieplaten van wisselende dikte, opgevuld en afgewerkt met isolerende mortel. Deze lichtgewicht isolatie-mortel is samengesteld uit polystyreen-korrels, vermiculiet, perliet en toeslagstoffen met (edel)cement als bindmiddel.

Deze mortel verhard in circa twee dagen tot een drukvaste, onbrandbare en naadloze afschotlaag met superieure isolerende eigenschappen en vormt een geschikte ondergrond voor bijna alle dakbedekkingsconstructies op platten en lichthellende daken. Het gewicht van de mortel is ca.350 kg/m, en de druksterkte 1N/mm.
Dus prima geschikt voor nieuwbouw en renovatie.Ook voor (verkeerde) platte daken kan door ons een prima nieuw afschot-plan worden afgegeven.
Na dit proces wordt de levensduur van de dakbedekking aanzienlijk verbeterd.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.