Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Continu-isolatiewerken, Schijndel

Continu-isolatiewerken, Schijndel

Molendijk-Zuid 18, Schijndel (Noord-Brabant)

WhatsApp met Continu-isolatiewerken

www.continu-isolatie.nl

Continu-isolatiewerken, Schijndel

Sinds 1993 zijn wij gespecialiseerd in het isoleren van platte daken en vloeren met een lichtbeton isolatiemortel. Deze �PROFIM� kant & klaar isolatiemortel kan eenvoudig op praktisch iedere ondergrond aangebracht worden. Deze is laag in gewicht, drukvast, onbrandbaar en naadloos, en kan bovendien op elke gewenste dikte in meerzijdigafschot aangebracht worden.

In het vakblad Roofs (Het enige onafhankelijke vakblad voor de dakensector in Nederland) van de maand mei 2007 staat een heel artikel over Continu-isolatie.
Link: Nederlands verkoop kantoor voor Belgische Isolatiemortels of http://www.roofs.nl

Isolerende daken:
Het systeem wat wij gebruiken voor het isoleren van daken bestaat uit isolatieplaten van wisselende dikte, opgevuld en afgewerkt met isolerende mortel. Deze lichtgewicht isolatie-mortel is samengesteld uit polystyreen-korrels, vermiculiet, perliet en toeslagstoffen met (edel)cement als bindmiddel.

Deze mortel verhard in circa twee dagen tot een drukvaste, onbrandbare en naadloze afschotlaag met superieure isolerende eigenschappen en vormt een geschikte ondergrond voor bijna alle dakbedekkingsconstructies op platten en lichthellende daken. Het gewicht van de mortel is ca.350 kg/m³, en de druksterkte 1N/mm².
Dus prima geschikt voor nieuwbouw en renovatie.Ook voor (verkeerde) platte daken kan door ons een prima nieuw afschot-plan worden afgegeven.
Na dit proces wordt de levensduur van de dakbedekking aanzienlijk verbeterd.

Contact opnemen

Contact info

Continu-isolatiewerken
Molendijk-Zuid 18
Schijndel (Noord-Brabant)

www.continu-isolatie.nl

Trefwoorden: Platte daken, Vloeren, Lichtbeton, Isolatiemortel, C-eps Mortel, Vloerspecialist, Isolatie, Dakisolatie, Uitvullen van Leidingen, Afschot Correctie

Rubrieken: Isolatiewerken, Isolatietechniek, Isolatie, Isolatiematerialen, Isolatiebedrijven

Houd contact