Bureau Veritas, Amersfoort

Computerweg 2, Amersfoort (Utrecht)

Bureau Veritas - Amersfoort


Onze diensten

Risk-controlBureau Veritas kent u wellicht. U bent ons, bijvoorbeeld, misschien al eens tegengekomen bij veiligheids-, milieu- of kwaliteitsinspecties. Of bij validaties en certificeringen. Wereldwijd worden we door een breed scala aan ondernemingen, instellingen en toezichthoudende instanties ingeschakeld om – als onafhankelijke partij - metingen, inspecties, validaties en certificeringen uit te voeren. Daarbij hebben onze opdrachtgevers één ding met elkaar gemeen: ze verwachten veel van onze dienstverlening. En die verwachting maken we graag waar.

Dat kunnen we, omdat we in de loop der jaren een enorme hoeveelheid ervaring hebben opgedaan en zeer veel expertise hebben opgebouwd. Mede hierdoor is Bureau Veritas in ruim anderhalve eeuw uitgegroeid tot dé internationale marktleider, met een netwerk van vestigingen en kenniscentra in maar liefst 140 landen.

 

Asset-managementWij stimuleren de ontwikkeling van nieuwe normen

Hoewel wij toezien op de naleving van (inter)nationale normen en richtlijnen, zijn wij ook nauw betrokken bij de ontwikkeling hiervan. Deze ontwikkeling van nieuwe of aanscherping van bestaande normen, vindt plaats in nauwe samenwerking met overheidsinstanties en belangenorganisaties.

 

Een uitgebreid trainingsprogramma ter ondersteuning

We passen onze kennis niet alleen toe in de praktijk, maar dragen deze ook over door middel van informatiebijeenkomsten en een uitgebreid trainingsprogramma. Dit programma kan zowel via open sessies als aan de hand van speciaal op maat gemaakte inhouse trainingen worden uitgevoerd.

 

TrainingDiensten

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.