Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Oriental Medicine, Utrecht

Oriental Medicine, Utrecht

Bernadottelaan 6B, Utrecht (Utrecht)

WhatsApp met Oriental Medicine

www.ompraktijk.nl

NIEUW TELEFOONNUMMER:
030-2917272

Om de bezoekers van onze kliniek zo goed mogelijk te begeleiden bij hun zoektocht naar gezondheid en om hun vragen zo professioneel mogelijk te kunnen beantwoorden hebben we in ons gezondheidscentrum een aantal belangrijke disciplines uit de zuidoost Aziatische geneeswijzen samengebracht.
Japanse acupunctuur, Chinese acupunctuur, Koreaanse handacupunctuur, tuina en traditionele Chinese kruidengeneeswijze trachten samen vanuit een traditionele visie een modern antwoord te geven op hedendaagse gezondheidsproblematiek.
Verschillende goed opgeleide therapeuten werken hier samen, in overleg met elkaar, aan behandelingsplannen voor patiënten met de meest uiteenlopende klachten.
Maar niet alleen de kennis en kundigheid in de kliniek bieden mogelijkheid tot succesvolle behandelingen, ook de contacten van de met opleidingsinstituten in Nederland en het buitenland en het nauwe samenwerkingsverband met de Shandong TCM University in Jinan (P.R. China) geeft toegang tot waardevolle informatie bij de behandeling van onze patiënten.

Jan Schröen, Coquita van der Harst, Birgit Brouwer en Ellen Offermans zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (N.V.A.) en Jan Schröen is tevens aangesloten bij de Chinese Acupuncture Association (C.A.A.)
De praktijk is gevestigd in Utrecht:
Bernadottelaan 6c
3527 GB Utrecht

Voor afspraken en informatie kunt u op de volgende wijze contact met ons opnemen:

Jan Schroën per email: janschroen@mac.com  per telefoon:  06-81487718

Coquita van der Harst
per email: cvanderharst@mac.com per telefoon: 030-2917272, of u kunt een boodschap inspreken;

Contact opnemen

Contact info

Oriental Medicine
Bernadottelaan 6B
Utrecht (Utrecht)

www.ompraktijk.nl

Trefwoorden: Koreaanse-Handacupunctuur, Oosterse-geneeswijzen, Geneeskunde, Chineese, Japanse, Acupunctuur, Utrecht, Geneeswijze

Rubrieken: Geneesmidddelen, Acupunctuur, Geneeskrachtige aromatische kruiden

Houd contact