Oriental Medicine, Utrecht

Bernadottelaan 6B, Utrecht (Utrecht)

NIEUW TELEFOONNUMMER:
030-2917272

Om de bezoekers van onze kliniek zo goed mogelijk te begeleiden bij hun zoektocht naar gezondheid en om hun vragen zo professioneel mogelijk te kunnen beantwoorden hebben we in ons gezondheidscentrum een aantal belangrijke disciplines uit de zuidoost Aziatische geneeswijzen samengebracht.
Japanse acupunctuur, Chinese acupunctuur, Koreaanse handacupunctuur, tuina en traditionele Chinese kruidengeneeswijze trachten samen vanuit een traditionele visie een modern antwoord te geven op hedendaagse gezondheidsproblematiek.
Verschillende goed opgeleide therapeuten werken hier samen, in overleg met elkaar, aan behandelingsplannen voor patiŽnten met de meest uiteenlopende klachten.
Maar niet alleen de kennis en kundigheid in de kliniek bieden mogelijkheid tot succesvolle behandelingen, ook de contacten van de met opleidingsinstituten in Nederland en het buitenland en het nauwe samenwerkingsverband met de Shandong TCM University in Jinan (P.R. China) geeft toegang tot waardevolle informatie bij de behandeling van onze patiŽnten.

Jan SchrŲen, Coquita van der Harst, Birgit Brouwer en Ellen Offermans zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (N.V.A.) en Jan SchrŲen is tevens aangesloten bij de Chinese Acupuncture Association (C.A.A.)
De praktijk is gevestigd in Utrecht:
Bernadottelaan 6c
3527 GB Utrecht

Voor afspraken en informatie kunt u op de volgende wijze contact met ons opnemen:

Jan SchroŽn per email: janschroen@mac.com† per telefoon:† 06-81487718

Coquita van der Harst
per email: cvanderharst@mac.com per telefoon: 030-2917272, of u kunt een boodschap inspreken;

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.