Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Antiek restauratie en Meubelstoffering J.J. van der Gaag, Den Haag

Antiek restauratie en Meubelstoffering J.J. van der Gaag, Den Haag

Thomsonplein 3, Den Haag (Zuid-Holland)

WhatsApp met Antiek restauratie en Meubelstoffering J.J. van der Gaag

www.jjvandergaag.nl

Zoekt u een ervaren restaurator van uw meubels? Neemt u dan contact op met J. J. van der Gaag, gevestigd in Den Haag. J.J. van der Gaag is een echt familiebedrijf dat al vanaf 1969 zelfstandig is. Naast het restaureren van meubelen, kunt u ook voor antiekrestauratie bij J.J. van der Gaag terecht. Bij de heren Joop en Jasper krijgt u service, zelfs aan huis. J.J. van der Gaag werkt door heel Nederland.

Meubelrestauratie J.J. van der Graag

Klassiek stofferen

Bekijk hoe het klassiek stofferen in zijn werk gaatNaast meubelrestauratie is J.J. van der Gaag ook gespecialiseerd in klassiek stofferen. Dat betekent op de ambachtelijke manier stofferen met singels, veren, crain en paardenhaar. De specialisatie betreft:

  • Antiek
  • Art Deco
  • Jaren '60
  • Stijlmeubelen

Uiteraard bent u ook bij het klassiek stofferen verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Klassiek stofferen J.J. van der Graag

Bladgoud zetten

Tot slot kunt u een beroep op ons doen als u bladgoud wilt laten zetten. Zo restaureren wij spiegel- en schilderlijsten, maar ook heilige beelden met bladgoud en kleur.

Restauratie spiegelijst en bladgoud zetten

Cursussen

Wist u dat u ook cursussen kunt volgen bij ons? Wij begeleiden onze cursisten allebei. Onze cursussen zijn bedoeld voor particulieren. Misschien is de restauratiecursus wel iets voor u. U leert stofferen, meubelrestauratie (verlijmen, fineerwerk en politoeren) en leert stijlen herkennen. Of misschien kiest u liever voor de cursus stoffeerwerk of bladgoud zetten. Meer informatie over onze cursussen vindt u op de website.

Cursus stofferen

Verkoop meubels en stoffen

Ook voor de verkoop van antieke en andere meubels, stoffen en stoffeermaterialen bent u bij J.J. van der Gaag aan het juiste adres.

Meer informatie over restauratie, onze cursussen of onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verkoop antieke meubelen

Meubelen, Meubelstoffering, Antiquiteiten, Antiquiteiten Restauraties en Reparaties, Antiek Restauratie, Meubelmaker, Verkoop van stoffeermaterialen, Stoffeerwerk, Cursus voor meubelstoffering, Meubels bekleden, Restauratie antieke meubelen, Meubelrestauratoren, Bladgoud aanbrengen op meubels en Bladgoud bekleden in Den Haag, Zuid-Holland.

Contact opnemen

Contact info

Antiek restauratie en Meubelstoffering J.J. van der Gaag
Thomsonplein 3
Den Haag (Zuid-Holland)

www.jjvandergaag.nl

Trefwoorden: Meubelmaker, Verkoop van stoffeermaterialen, Meubelstoffering, Cursus voor meubelstoffering, Bekleden van meubels, Restauratie antieke meubelen, Meubelrestauratoren, Bladgoud aanbrengen op meubels, Bladgoud bekleden, Meubelstoffeerder

Rubrieken: Meubelstoffering, Antiek Restauratie

Houd contact