Garage & Tweewielerbedrijf S. Visser, Hollum

Oranjeweg 28, Hollum (Friesland)

Garage- en Tweewielerbedrijf Visser is van oudsher een familiebedrijf. Het bedrijf was jarenlang gevestigd midden in het centrum van Hollum. Door milieueisen én omdat het dorp autoluw is gemaakt, is besloten het bedrijf te verplaatsen naar de buitenrand van het dorp.

Het pand staat vlak bij de vuurtoren, aan de Oranjeweg, de toegangsweg van Hollum, u kunt het niet missen! Het garagebedrijf nu uitgegroeid tot een niet meer weg te denken deel van ons bedrijf. Ook de rijwielverhuur heeft nu meer ruimte en kan inspelen op uw wensen.

Zo zijn er nu ook verhuur mogelijkheden voor mensen die wat minder ter been zijn, maar wel willen genieten van de prachtige fietstochten die over het eiland zijn te maken. Wij zijn gespecialiseerd in verhuur en onderhoud/reparatie van scootmobielen welke wij voor u afleveren op uw vakantieadres óf bij de veerboot.

Diensten

Garage- en Tweewielerbedrijf Visser biedt de volgende mogelijkheden op het gebied van verhuur:

Deze kunnen bij ons worden afgehaald of desgewenst bezorgd op uw vakantieadres of bij de veerboot. Voor groepen die fietsen willen huren hebben wij speciale tarieven en de mogelijkheid tot bagagevervoer.

Bij spoed of buiten openingstijden zijn wij telefonisch altijd bereikbaar op telefoonnummer 06-51421593.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.