Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Van de Laar Vleeswaren V.O.F., Kerkrade

Langheckweg 14, Kerkrade (Limburg)

www.vandelaar-vleeswaren.nl

Van de Laar Vleeswaren maakt al meer dan 30 jaar ambachtelijke fijne vleeswaren van uitzonderlijk hoge kwaliteit, vanuit hun bedrijf in Kerkrade.

Naast de, onder velen, bekende vleeswaren produceert Van de Laar Vleeswaren ook bijzondere streekproducten. Alle vleeswaren die hun weg afleggen naar de consument in Nederland en daarbuiten, worden vervaardigd volgens traditionele recepturen. Van de Laar Vleeswaren fabriceert onder meer leverworsten, (rauwe) hammen, pasteien, rollades, verschillende speksoortenen en (seizoensgebonden) specialiteiten.

In augustus 2008 werd Van de Laar Vleeswaren bekroond om haar inspanningen met het BRC Certificaat. Onder de rubriek certificering kunt u de BRC certificaten van 2008 en 2009 bekijken. Medio juni 2009 werkt Van de Laar Vleeswaren ook samen met VLL (Vers Logistiek Limburg). Klik hier voor meer informatie.

Productieproces

Van de Laar Vleeswaren voldoet aan de hoogst gestelde kwaliteitseisen als EG erkend bedrijf en streeft ernaar de kwaliteit, waar nodig en mogelijk, continu te verbeteren. Zo wordt gewaarborgd dat de productieprocessen én de daarbij behorende kwaliteitssystemen de belangrijkste schakels zijn binnen het bedrijf. Dit resulteert in en garandeert producten met een constante topkwaliteit.

Van de Laar Vleeswaren werkt volgens de HACCP-normen (Hazard Analasys Critical Control Points). Het hele productieproces is vastgelegd volgens deze normen. Zo kan binnen een mum van tijd de traceerbaarheid van producten worden gewaarborgd.

Van de Laar Vleeswaren neemt alleen grondstoffen af van leveranciers, die zelf ook aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen voldoen. Alle grondstoffen zijn 100% te traceren. Zo dragen de leveranciers bij aan een zo constant mogelijke kwaliteit van de eindproducten.

De producten verlaten Van de Laar Vleeswaren onder label van VLL (Vers Logistiek Limburg) en worden ook via VLL uitgeleverd. Voor levering binnen en buiten de regio maken zij gebruik van een externe koeltransporteur.

Van de Laar Vleeswaren produceert ambachtelijke vleeswaren. Hieronder treft u de verschillende productgroepen met producten aan. Klik op een naam om de bijbehorende foto's van de vleeswaren te bekijken.

Speksoorten Rauwe producten Leverworsten Pasteien Assortiment Hammen Themaproducten Paasthema Kerstthema Aspergethema Specialiteiten

 

Contact opnemen

Contact info

Van de Laar Vleeswaren V.O.F.
Langheckweg 14
Kerkrade (Limburg)

www.vandelaar-vleeswaren.nl

Trefwoorden: Vleeswaren, Vleeswarenfabriek, VLL, Ambachtelijk, Hammen, Rollades, Leverworsten, Pasteien, Specialiteiten, Limburg

Rubrieken: Vlees en Vleeswaren

Houd contact