Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Energy On Tour, Stramproy

Energy On Tour, Stramproy

Postbus 3102, Stramproy (Limburg)

WhatsApp met Energy On Tour

www.energyontour.nl

Energy On Tour

Even voorstellen

Energy on Tour is opgericht in 2003. Sinds die tijd hebben wij ons gespecialiseerd in de tijdelijke aanleg, levering en verhuur van stroominstallaties, verlichting en water aan- en afvoer.

Energy on Tour is in een korte periode  uitgegroeid tot een deskundige en betrouwbare partner voor opdrachtgevers in het binnen- en buitenland.

Jaarlijks verzorgt Energy on Tour circa 100 evenementen. Met deze ervaring en met een gemotiveerd en enthousiast team staan wij graag voor u klaar.

 
Exclusieve verzorging

Energy on Tour is meer dan een leverancier van stroominstallaties, verlichtingen en watervoorzieningen. Wij gaan daadwerkelijk een stap verder.  Ook voor de exclusieve verzorging van uw event bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verzorgen alle bijbehorende facilitaire diensten: van feestverlichting, sanitaire voorziening en het tijdelijk verplaatsen van lichtmasten tot het neerleggen van rubberen matten zodat u, uw gasten veilig en op een verantwoorde wijze kunt ontvangen.

Kortom, wij ' verlichten' uw evenement van A tot Z.
 
Meedenken en improviseren

Een draaiboek kan zorgvuldig zijn opgesteld, een evenement verloopt vaak net iets anders dan van te voren bedacht. Het is daarom heel belangrijk om mee te denken en te improviseren zodat uw evenement een groot succes wordt.

U kunt op ons rekenen, op elk gebied.

Of het nu gaat om het meedenken over de impact van gewijzigde plannen of het aanbieden van een storingsmonteur; niets is onmogelijk. Neem de proef op de som en maak kennis met mensen die flexibiliteit hoog in het vaandel hebben staan.

 
Producten

De juiste spanning is zowel voor u als voor uw evenement van groot belang.
Daarnaast zorgt de juiste verlichting voor extra sfeer.  Energy on Tour heeft passend en uitgebreid assortiment voor bijvoorbeeld de verlichting van uw beursstand, terrein- en parkeerverlichting, verlichting voor de veiligheid of de sfeerverlichting bij uw evenement.

Tevens beschikken wij over een uitgebreid assortiment verdeelkasten. Wij kunnen voor onze klanten iedere gewenste configuratie samenstelling. Van verzorging van de electrische voorzieningen voor de salonwagens op kermissen of het aansluiten van verzorgingsunits op paardenkoersen. Alles is mogelijk.

Uiteraard verhuren wij ook de aggregaten, verdeelkasten, kabels en overige benodigdheden.

Contact opnemen

Contact info

Energy On Tour
Postbus 3102
Stramproy (Limburg)

www.energyontour.nl

Trefwoorden: Aggregatenverhuur, Kermis, Evenementen, Stroomvoorziening, Verlichting, Venlo, Weert, Roermond, Maastricht, Eindhoven

Rubrieken: Aggregaten

Houd contact