Nicolai Prefab Beton BV, Buitenpost

Newtonstraat 5, Buitenpost (Friesland)

Nicolai Prefab Beton BV - Buitenpost


De afbeelding “http://www.nicolaiprefabbeton.nl/img/headers/3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Het bedrijf

Nicolai Prefab Beton is een bedrijf waarbij kwalitatief goede producten en flexibiliteit voorop staan. Daarnaast probeert de onderneming zo efficiënt mogelijk te werken, waardoor de prijs laag kan blijven.

Flexibiliteit
,,Flexibiliteit is één van onze aandachtspunten'', vertelt directeur Frans Nicolai. ,,We hebben geen lange levertijden en daardoor kunnen spoedopdrachten er bij ons altijd tussendoor.'' Bovendien doet het bedrijf veel zelf. Daardoor kan er altijd tijd gemaakt worden om een spoedklus te doen.

Kwaliteit
Nicolai Prefab Beton werkt met materialen van hoge kwaliteit. Omdat de onderneming vrijwel alles zelf ontwikkelt, kan er veel aandacht besteed worden aan kwaliteit. Nicolai werkt altijd met het kwalitatief-hoge ‘zelf verdichtend beton' (ZVB). Daarnaast maakt het bedrijf de wapening per element op de millimeter nauwkeurig en zorgt het voor een precieze afwerking.

Ervaring
De werknemers van Nicolai Prefab Beton hebben veel ervaring. Ze zijn vakkundig en precies en verrichten daarom nooit seriematig werk. ‘Alles moet één-op-één passen', zo luidt het credo.

Complete levering
Nicolai Prefab Beton heeft alles in eigen hand. Van aanname tot montage, de werknemers van de onderneming ronden hun activiteiten op maat af. ,,Wanneer er een probleem is, kunnen we zelf repareren of de reparatie coördineren. Een groot voordeel'', vindt directeur Frans Nicolai.

Contact opnemen