Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
In Stijl Tekst & Foto

In Stijl Tekst & Foto, Lunteren

Engweg 13, Lunteren (Gelderland)

www.instijltekstenfoto.nl

Documentaire fotografie

Volgens Annelies Barendrecht zijn teksten en foto’s onlosmakelijk met elkaar verbonden. Omdat zij zowel tekstschrijver als fotograaf is, kan zij zorgen voor één geheel: een combinatie van foto's en tekst. Bezoek de site van Annelies voor een uitgebreid portfolio of neem contact met haar op voor meer informatie.

Speerpunten In Stijl Tekst & Foto

Bij Annelies Barendrecht kunt u rekenen op:

  • Intensief overleg
  • Kwaliteit
  • Inlevingsvermogen
  • Duidelijke afspraken
  • Een prettige, constructieve samenwerking

Portretfotografie

Annelies Barendrecht

Het gezicht achter In Stijl Tekst & Foto is Annelies Barendrecht. Jarenlang gaf zij Engelse en Nederlandse les, en werkte zij als tolk/vertaler in binnen- en buitenland. Nadat zij besefte dat ze niet haar hele leven voor de klas wilde staan, volgde een periode waarin zij verschillende sporen bewandelde. Zo was zij 8 jaar directeur van de Vrijwilligers Centrale in Barneveld. In die tijd is zij ook begonnen met schrijven. Sinds 1998 werkt Annelies tekstschrijver en heeft zij opdrachtgevers als de Koninklijke BDU, Nieuwe Veluwe, FBNed en de Maatschappij van Welstand. Ook heeft Annelies een aantal boeken geschreven. Na enige tijd is zij zich ook gaan toeleggen op fotografie, waarvoor zij een opleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn afrondde. Nu combineert zij beide passies onder de naam In Stijl Foto & Tekst. Bezoek haar website voor meer informatie.

Contact opnemen

Contact info

In Stijl Tekst & Foto
Engweg 13
Lunteren (Gelderland)

www.instijltekstenfoto.nl

Trefwoorden: Tekstproducties, Schrijven van teksten, Fotoreportage, Journalistiek, Studiofotografie, Documentaire fotografie, Locatiefotografie, Annelies Barendrecht, Portretfotografie

Rubrieken: Tekstschrijvers, Fotografie, Fotografen

Houd contact