't Halve Maentje, Breskens

Nieuwesluisweg 44, Breskens (Zeeland)

Welkom !!
 

Haalt u een frisse neus op het strand, heeft u iets te vieren of u wilt gewoon gezellig uit eten dan bent u bij ons aan 't goede adres.

In de zaal en serre bieden we plaats aan ongeveer 120 personen en op 't terras nog eens 100 personen. We serveren een uitgebreide kaart en ook voor de lunch kunt u bij ons terecht. Kortom, lekker tafelen of relaxen aan zee met een wijds uitzicht over de monding van de Westerschelde.

Ook voor grotere groepen verzorgen wij graag een feest, diner, barbecue of b.v. een warm en koud buffet. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Voor meer vragen en/of reacties kunt u mailen naar de webmaster.

 


De naam van ons strandpaviljoen " 't Halve Maentje" is genoemd naar een deel van "Fort Frederik Hendrik", in de tijd van Napoleon gebouwd (1809-1814). Deze bouwwerken stonden waar nu bungalowpark "Scheldeveste"is gelegen en waren ter verdedeging van de scheldemonding.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.